RO Study
👤
Eugeniadanac
Eugeniadanac
24-02-2024
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutor. Ex 3 și 4
Răspuns :
Reveccamaria333
Reveccamaria333
24-02-2024
20= 5 ori 4 și 5 ori 4 ori unu
Îți dau un sfat,caută tabla înmulțirii,învață tabla și apoi după ce dai produse de 2 la produse de 3 ca să ți fie mai ușor înmulțești cu 1
Succese!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Conjugati ,urmatoarele Verbe La Toate Timpurile Indicativului: a Rupe , A Crea , A Vrea , A Dori Dau Coroana
Exercitiul 2 Si 3 URGENTA!!!
Ajutati-ma ! Care E Silabă Care Lipsește? Aceea Silabă Trebuie Sa Conțină Litera T ! Va Rog Ajutati-ma ! Dau Coroana ! PS : Apasă Pe Poza !
Bunicul Meu Este Acasă. Funcția Sintactică A Cuvântului Bunicul Este....?
Scrieti Numarul Rational Sub Forma De Fractie Zecimala Periodica Mixta a) 17 Supra 6 b)19 Supra 12 Cu Explicatii Plz
Scrieti:a) Numere Naturale Consecutive De Cate Doua Cifre B) Trei Numere Naturale Consecutive De Cate Trei Cifre C) Patru Numere Naturale A Cate Patr
Trei Surse Identice Avand Tensiunea Electromotoare E=10 V Si Rezistenta Interna R=5 Ω Se Leaga In Paralel.Curentul De Scurtcircuit Al Sursei Echivalente Este :
Imagini Artistice Din Oda Simplisimei Flori De Lucian Blaga
Pentru Un Număr Natural Cu Cel Mult 9 Cifre, Sa Se Determine Numărul De Cifre Distincte Din Care Se Compune. Ex: 13221 Are 3 Cifre Distincte . Eu Am Încercat A
Spunetimi Va Rog Care Sunt Capitolele Cartii Masina Timpului De George Herbert Va Rooog