Răspuns :
Răspuns:
1. "Bam bam bam" - Sună ca o melodie energică și ritmată. Nu-mi vine în minte exact care ar putea fi, dar sună distractiv!
2. "Alo alo cine e, îți era dor de vocea mea" - Aceasta pare a fi o parte dintr-o melodie a artistei MIRA. Ai dreptate, vocea ei este foarte frumoasă!
3. "Pentru tine as gati..." - Aceasta pare a fi o parte dintr-o melodie a artistului YNY SEBI. Sună ca o declarație de dragoste!
4. "Dă-i țigancă ah ah rupe..." - Aceasta pare a fi o parte dintr-o melodie a artistului Gheboasă. Sună ca o melodie distractivă și antrenantă!
5. "Glorile tale nu au nico..." - Aceasta pare a fi o parte dintr-o melodie a artistei Nicol Cerry. Așa cum ai scris, numele este corect!
6. "Îmi place de ea, mă jur pe toți..." - Aceasta pare a fi o parte dintr-o melodie a artistului Gheboasă. Pare a fi o melodie amuzantă și plină de energie!
7. "Parcă aș... altceva..." - Aceasta pare a fi o parte dintr-o melodie a artistului Chello. Sună interesant!
8. "Toate diamantele le cumpăr pentru tine..." - Aceasta pare a fi o parte dintr-o melodie a artistei Țanca Uragan. Sună ca o declarație romantică!
9. "M-a făcut mama o tupeistă..." - Aceasta pare a fi o parte dintr-o melodie a artistei Erika Isac. Sună interesant!
10. "Înoată, cheluțu..." - Aceasta pare a fi o parte dintr-o melodie a artistului Dorian Popa. Sună distractiv și plin de energie!
Sper că am ghicit corect! Dacă mai ai alte melodii pe care vrei să le împărtășești, sunt curios să le aud!