RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-09-2015
Matematică
a fost răspuns
Rotunjiti numarul 275450 la zeci !
Răspuns :
Lenutaboicu
Lenutaboicu
18-09-2015
numarul 275 450 este rotunjit deja la zeci.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Grupează Verbele Date După Ceea Ce Exprimă Alergau Mergem Avea Este Citește Scrie Râde Are Pictează Fotografiaza
Poza Cu O Casa In Miniatură Repede
13. Fie Funcția F: R-R: A) F(x) = 2 – 10x; B) F(x) = 5x – 2. 1) Aflați Zeroul Funcției F. 2) Trasați Graficul Funcţiei F. 3) Utilizînd Graficul, Determinați Val
Spuneti La Ce Mod Verbal Dintre: Indicativ; Conjunctiv; Conditional Optativ; Imperativ, Sunt Urmatoarele Propozitii: -Vreau Sa Mananc. -Vino La Mine!. Vreau să
La O Patiserie S-au Pregătit 20 De Tăvi A Câte 12 Cornuri Cu Ciocolată. S-au Vândut 150 De Cornuri, Iar Restul S-au Ambalat Câte 3 Într-o Pungă, Pentru A Se Tri
Aflati Divizabilitatile(cred Ca Am Scris Corect)urmatoarelor Numere 6 18 12 22 24 50 36 Dau 50 Puncte
4 Put The Verbs In Brackets Into The Past Simple Or The Past Continuous. Last Sunday Evening, My Brother And I 1) Were (be) Home Alone, As Our Parents 2) ... (v
Ma Ajutati Rapid La Engleza Plz My Mom Its Kiil My La Afirmativ Si Interogativ
Imi Trebuie 5 Verbe La Alegerere Conjucate La Timpulperfect Simplu. E Urgenttt!!!!!!!!!!!!!Dau Coroana!!!
162 G Al Reactionează Cu O Solutie De HCl, De Concentratie 20%.Calculați Masa De Soluție De Acid Clorhidric Necesară.