RO Study
👤
Dianacroitor0
Dianacroitor0
20-02-2024
Limba română
a fost răspuns
o scrisoare de mână
Răspuns :
Dianaiamandache454
Dianaiamandache454
20-02-2024
Răspuns:
O scrisoare de mână cu ce?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru Dreptele Paralele DE, BC Și Secanta AB, Deci1 Desenați Un Triunghi ABC Și Prin Punctul A Construițiparalela La BC Notată DE.a) Unghiurile DAB Şi ABC Sunt
Va Rog La Ex. 2 Repede
26. Trece Verbele La Modurile Predicative Din Textele De Mai Jos În Rubricile Tabelului. Precizează Timpullor.(a) „Am Visat Și Acum Că, Dacă Aş Bea Și M-aş Spăl
Va Rog Frumos Dau Coroana!
Propune În Enunțuri Proprii Patru Modalități De Realizare A Superlativului Absolut Pentru Adjectivul Deștept
Alege Formele Potrivite De Viitor Și Creează Enunțuri Cu Acestea. Argumentează Alegerile Făcute. Va Apare / Va Apărea Vom Bătea / Vom Bate Va Veni / Va Venii Vo
Aceasta Este O Poezie Numita,, Croaziere". Poate Cineva Sa Îmi Facă Un Text În Care Sa Va Exprimați Opinia Despre Semnificațiile Titlului Poeziei Va Rog? ? Am N
Va Rog Ajutați-mă Dau Coroana
Pentru 3 Carti Si 4 Caiete S-au Platit 228 Lei. Pentru 6 Carti Si 3 Caiete S-au Platit 396 Lei. Cat Costa O Carte Si Un Caiet?
Folositi Metoda Restrangerii La Patrat.1. Restrangeti Ca Patratul Unei Sume Sau Diferente.(va Rog Am Nevoie Repede De Ele Am Pus Poza Cu Exercitiile)