RO Study
👤
Petruciobanu81
Petruciobanu81
20-02-2024
Matematică
a fost răspuns
vă rog frumos sa mă ajutați
Răspuns :
Receantolea1
Receantolea1
20-02-2024
Răspuns:
gugugagagugagagugugagagugugaga
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Complete The Second Sentence Using The Word In Bold . ( You can Use 2-5 Words Including The Word Given )1.„Have You Been To The New Shopping Centre ?” Steve As
Vreau Si Eu Un Referat Despre Efectele Fiziologige Ale Curentilor Electrici , Va Multumesc :D
Triunghiul Abc Are Masura Unghiului A De 60 Grade AB=4 Si AC =5 . Calculati AB Vector Inmultit Cu AC Vector
Lectia:notiuni De Trigonometrie In Triunghiul DreptunghicEX:inaltimea Trapezului Dreptunghic ABCD Cu AB||CD,AB<CD,m(<A)=90grade,este De 15cm,iar TgC=0,6cm
Pe Terenul De Sport Sunt Mai Multi Copii.Dintre Ei,3pe6 Joaca Fotbal,3pe5 Din Rest Joaca Volei, Iar Restul Se Plimba Cu Rolele .Cati Elevi Sunt Pe Teren Daca Cu
Argumenteaza Ca Poezia Viscolul De Vasile Alecsandri Este O Creatie Literara.
Hei Am Nevoie De Ajutor La Rezolvarea Problemelor..1) Cand Inghiti 'o Gura De Apa' Greutatea Apei Efectueaza Lucru Mecani?2)Lucru Mecanic Al Fortei De Frecare D
Explica In 4-6 Randuri Semnificatia Celor Spuse De Inteleptul Augustin Despre Prezent : "Augustin- Spunea Ca Exista Prezentul Din Cele Trecute, Care Sta In Mem
Am Nevoie Cat De Repede De O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Dealizez Descriereaartistica A Unei Ciocarlii Dar In Compunere Trebuie Sa Respect Trasaturile
Care Sunt Asemanarile Si Deosebirile Dintre Radacina Si Tulpina?(trebuie Mai Multe Raspunsuri)