RO Study
👤
Nicoleta73112
Nicoleta73112
20-02-2024
Matematică
a fost răspuns
7
a+² 411)-(50
16
5
17
5 3
85
Răspuns :
Lazarelisabeth2007
Lazarelisabeth2007
20-02-2024
Dacă vrei sa te ajut spune-mi te rog clar ce trebuie sa fac te rog frumos ! succes !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Cati Divizori Are Fiecare Din Numerele De Mai Jos:a)1260 B)1722 C)1.000.000 D)6336 E)37²⁰⁰⁷ F)25¹⁸+125¹²
Recitește Textul Uriașul Cel Nerăbdător A Completează Enunțurile Cu Informații Din Text B Scrie Pe Spațiile Libere Către Personajul Aparține Replicile.
4. Citeşte Cu Atentie Textul Următor Despre Peştera Movile.
6 What Are The Best And Worst Things About Living In Your Town? Write Sentences With The Words In The Box Or Your Own Ideas. Weather People Food And Drink Free-
Hello! Stie Cineva Cu Ce Anume Se Ia Markerul Permanent De Pe Degete? (Unul Din Colegi A Scris Cu Marker Permanent,si Am Incercat Sa Curatam Markerul. S-a Luat
1. Dintre Următoarele Componente, Cea Mai Mică Este: A. Cromozomul B. Gena C. Celula 2. Ce Sunt Bolile Genetice? Dați Exemple. 3. Care Sunt Grupele De Sânge Ale
Pe Ecranulunui Calculator Sunt Scrise Patru Numere 2,0,1,4 După Fiecare Minut Cel Mai Cel Mai Mic Cel Mai Mic Număr Care Dintre Cele Patru Numere Scrise Pe Ecra
Scrie Numerele De Doua Cifre Cu Suma Cifrelor 9
Răspunde La Întrebări A De Ce Ai A Făcut Tata Căciula Mai Mare Lui Guguță B De Ce A Ajutat O Guță Pe Fetița Din Clasa Întâi Ce Cum Se Gândi Cei Doi Copii Să Se
Propozitii Cus-aintr-unne-am Ne-as-aum-aiv-a Repedeeeeeeeeeeee Va Roggggg