RO Study
👤
Lenacherdivar
Lenacherdivar
19-02-2024
Franceza
a fost răspuns
ajutor vă rog frumos
Răspuns :
Alexandrabulgaru252
Alexandrabulgaru252
19-02-2024
Răspuns:
nu pot să fac dacă nu-i textu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Un Graf Neorientat Complet Cu 10 Varfuri. Cate Lanturi Elementare Distincte De Lungime 3 Exista Intre Varful 2 Si Varful 4? Doua Lanturi Sunt Disti
Prezentați Două Acțiuni Care Au Contribuit La Formarea Statului Medieval Românesc Din Sudul Carpaților Desfășurate În Secolul Al XIV-lea.
6. Realizează Planul Simplu De Idei Al Textului Dat.
14. Fie Paralelogramul ABCD. Bisectoarele Unghiurilor A Și B Se Intersectează În Punctul P. Măsura Unghiului APB Este: A. 45; B. 30; C. 60; D. 90.
VIOLENTA VERBALA ESTE URGENT VA ROG -Caracteristicile Acesteia -Formele De Manifestare -parti Implicate -Cauze Posibile -consecinţe Ale Nesoluţionării Ei
Now Write A Story Beginning" My Friend Did Not Look Happy". Plan Your Story First. Remember To Do These Things:- Introduce The Situation (beginning Paragraph) -
-- Analizati Sintactic : Dupa Ce Revin Acasa De Unde Am Fost , Incep Sa Ma Pregatesc Pentru Concursul Pe Care Il Vom Desfasura Intr O Alta Scoala . (dau Coroa
Traduceți Acest Text :She Is Maria, She Is 14 Years Old And She Loves To Roller Skate, And She Is Very Happy That She Will Go To A Roller Competition Where She
Va Rog! Am Nevoie Urgent!Trasncrie Propozitiile Din Fraza Urmatoare, Precizand Felul Lor: "Daca Ti-or Creste Tie Aripi, Zise Fata, Mie Sa-mi Prinzi O Presura Si
Ce Semnifica Nunta La Finalul Textului Ultima Luna De Toamna?