👤

12 .Relatează întâmplarea într-un scurt text în proză, la persoana I: a din punctul de vedere al uliului; b din punctul de vedere al găinilor.
Pt b va rog e urgent dau coroana !!!!!!! ​

Răspuns :

a) Din punctul meu de vedere, ca uliu, întâmplarea a fost una captivantă și plină de adrenalină. De sus, am observat mișcarea agitată a păsărilor de jos și am identificat o găină singuratică care părea să fie ținta perfectă pentru prânzul meu. Cu aripile întinse, am coborât în picaj, pregătit să atac. Însă, în ultimul moment, găina și-a dat seama de pericol și a reușit să se fofileze printre copaci, scăpându-mi astfel de sub ochi. Cu toate acestea, m-am simțit împlinit că am experimentat vânatul în toată splendoarea sa.

b) Din punctul nostru de vedere, ca găini, întâmplarea a fost una înfricoșătoare și traumatizantă. Eram ocupate cu căutatul hranei în grădină când, din senin, am simțit umbra imensă a unui uliu deasupra noastră. Panica ne-a cuprins și am început să chicotim și să ne agităm în speranța că vom scăpa de atacul predatorului. Câteva dintre noi au reușit să se ascundă sub tufe, dar una dintre suratele noastre a fost prinsă de uliu și trasă în sus într-o clipă de neatenție. Ne-am simțit vulnerabile și neputincioase în fața acestui pericol mortal.