👤

scrisoare de o pagină adresată profesorul de română Cum a fost primul modul din liceu.​

Răspuns :

Răspuns:

Stimate domnule/profesorule [Nume],

Cu respect și sinceritate, mă adresez dumneavoastră pentru a vă împărtăși impresiile mele cu privire la primul modul din acest an de liceu.

Aș dori să încep prin a vă mulțumi pentru efortul depus în a crea un mediu de învățare stimulant și captivant. Fiecare lecție de română a fost o călătorie în lumea literaturii și a limbii române, oferindu-ne oportunitatea de a explora și de a înțelege mai profund frumusețea cuvintelor.

În mod special, apreciez modul în care ați reușit să transmiteți pasiunea pentru literatură, făcându-ne să privim operele studiate nu doar ca texte academice, ci ca povești vii, pline de semnificație și relevanță pentru lumea noastră. Analizele noastre literare au fost provocatoare și au stimulat gândirea critică, ceea ce consider a fi un aspect esențial al procesului educațional.

De asemenea, am apreciat abordarea dumneavoastră deschisă și susținătoare. Atmosfera din clasă a fost întotdeauna una în care ne-am simțit încurajați să împărtășim idei, să ne exprimăm opiniile și să dezvoltăm abilități de comunicare eficiente.

Cu toate acestea, sunt conștient că liceul aduce cu sine și provocări noi. Aș aprecia sfaturi și ghidare în privința îmbunătățirii abilităților mele de scris, care sunt esențiale în această materie și în viața de zi cu zi.

În încheiere, doresc să vă mulțumesc pentru dedicarea și pasiunea pe care le aduceți în sala de clasă. Sper cu sinceritate că restul anului școlar va fi la fel de plin de descoperiri interesante și că vom continua să ne dezvoltăm într-un mediu care să ne încurajeze să excelm în domeniul literar.

Cu respect și recunoștință,

[Numele tău]

Explicație:

la urma scri numele

la inceput numele lui cui adresszi

daca veai mai scurt mi scri