RO Study
👤
Mikiiva
Mikiiva
18-09-2015
Matematică
a fost răspuns
Exercițiu 2 va rog ☺ ☺ ☺
Răspuns :
Getatotan
Getatotan
18-09-2015
a = √a² = √a·√a
= ( √a·√a - 3√a) / ( √a - 3) = √a· ( √a - 3) / ( √a - 3) = √a
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La O Competiție De Robotică O Echipă Dintr-o Școală A Construit Un Robot Alcătuit Din 125 De Piese Știi Că Cea De-a Doua Echipă A Avut Nevoie De O Piese Mai Mul
Caz Si Funcție Sintactică La Toate Privirea Caldã A Mamei Imi Mângâia Sufletul. Mi-era Teama. In Vale, Se Zareste O Fantana. Din Cauza Colegului, Am Intârzia
1. Alcătuiește Două Enunțuri Imperative În Care Să Te Adresezi Unor Personaje Pentru A Face O Invitație, Pentru A Le Cere Scuze. Ce Semn De Punctuație Reflectă
Temă De Căutat În Textul Heidi Fetița Munților După Johanna Spyri 10 Substantive 10 Adjective 10 Verbe Și De Analizat Substantivele Verbele Și Adjectivele Reped
6. Considerăm Pe Axa Numerelor Punctele A(6), B(8), C(-5), D(2), E(-3), F(-1 H(-7), 1-2) Si O(0) Completați Desenul De Mai Jos, Astfel Încât Toate Punctele. Sus
Clara Se Exprimă Fericire La Vederea Pisicilor Transcrie Această Replică.AM NEVOIE DE AJUTOR HELP!IMI TREBUIE PENTRU MAINE
2. Construieşte Un Segment De Axă Cronologică, Plasînd Pe Ea Anii De Domnie A Lui Dimitrie Cantemir.
1. Scrie În Casetă Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. 2 Puncte În Enunţul „În Cea De-a Treia, Pe Când Sada Încălzea Talpa De Călcat Rufe Pe Marginea Pli
17 Care Este Ordinea Crescătoare Corectă Pentru Fractiile 15/11 19/15 17/13 pls Dau Coroana
Citeşte, Apoi Transcrie Poezia. Găsește Un Titlu Potrivit. O Egretă Vrea La Masă O Mâncare Delicioasă. Broaște, Pești Și Gândăcei, Ce Se Întâmplă Cu Ei?