👤

___ nu-mi ajunge timpul! Mama nu-mi dă voie să stau ___ prea mult la computer,fiindcă ___ trebuie să mă trezesc ___ .Mi s-a părut ___ ca programul școlar durează ___ și că pauzele sunt scurte! Norocul meu esteca părinții sosesc acasă ___ și nu mă pot controla în fiecare ___ . mă bucur, totuşi, că ___ când sunt singurul liber din famile, pot să-mi organizez singur timpul și să stau în fața computerului ___ întregi, fără ca cineva să mă oblige să-l îndchid ___ jocul. Sunt foarte încântat că pot să rămân online ___ din echipa mea,mai ales ___ fiindcă părinții au multe de făcut, fiind prima zi a săptămânii.

Completează textul cu aceste cuvinte(devreme,zi, niciodată, vacanță,cei trei,a termina, târziu,lunea, întotdeauna, dimineață, seara,prea mult,ora)
dau coroana va rog repede

Răspuns :

Răspuns:

Nu-mi ajunge timpul! Mama nu-mi dă voie să stau prea mult la computer, fiindcă trebuie să mă trezesc devreme. Mi s-a părut niciodată ca programul școlar durează prea mult și că pauzele sunt scurte! Norocul meu este că părinții sosesc acasă târziu și nu mă pot controla în fiecare seara. Mă bucur, totuși, că lunea, când sunt singurul liber din familie, pot să-mi organizez singur timpul și să stau în fața computerului întreaga zi, fără ca cineva să mă oblige să-l închid în joc. Sunt foarte încântat că pot să rămân online în echipa mea, mai ales că cei trei fiindcă părinții au multe de făcut, fiind prima zi a săptămânii.