RO Study
👤
Darius6416
Darius6416
15-02-2024
Engleza
a fost răspuns
Repedeeee dau coroanaaaaaa pupiceiiiii
Răspuns :
Dariananacu8
Dariananacu8
15-02-2024
Răspuns:
21)A
22)D
23)A
24)C
Nu stiu daca e corect dar am incercat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Epicati Fraza A-si Inghiti Limba fi Facetimi Si Un Enunt Va Rig
Te-ai Imprietenit Cu Elful.Acesta Ti Se Confenseaza.Continua Confesiunea Acestuia,referindu-te La Trairile Sale: Sunt Un Elf Ratacitor..........................
Aflati Suma Numerelor Naturale Mai Mici Decat 44 Care Prin Impartirea Lor Dau Restul 6
Dupa Doua Sortari Consecutive Unei Cantitati De Fructe, Pierderile Au Fost Respectiv De 10/si 5/ .aflati Cantitatea Initiala De Fructe Stiind Ca, Dupa Cele Doua
Scrie O Lista De 5persosne Despre Care Poți Spune Ca Au Demnitate .prezinta Una Intrun Discurs .
Imi Poate Spune Cineva: Problema:Stefan Are In Bidon 35l De Lapte.Ajuta-l Pe Stefan Sa Rastoarne Tot Laptele In Patru Vase. Coloreaza Vasele Folosite! sunt Vase
Cum Întelegi Citatul "Un Om Înțelept Va Fi În Totdeauna Un Bun Diplomat, Ci Nu Un Iscusit Strateg."
Care Sunt Avantajele Bibliotecilor Virtuale? Tineti Cont De Conditiile Pe Care Le Are O Biblioteca Traditionala , Clasica : Numar Limitat De Exemplare Ale Un
Care Dntre Factorii De Mediu Temperatura Scazuta Sau Lipsita De Hrana Este Mai Periculoasa Pentru Supraveturea Animalelor?de Ce?
Afla Nr Naturale De Forma Abc Stiind Ca A +b+c=9 gaseste Nr A B C a*b=8 b*b=c c+129=193