RO Study
👤
Victorfurtuna43
Victorfurtuna43
12-02-2024
Matematică
a fost răspuns
ma ajuntați pliss ??
Răspuns :
Valentinafasola2
Valentinafasola2
12-02-2024
Sper
ca
te
am
ajutat
!
O
seara
frumoasa
!
valentinafasola2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati-ma Va Rog Cu Exercitiul De Mai Jos
Problema Grafica (cu Desen) Cls A Treia : Diferenta A Doua Numere Este De 5 Ori Mai Mica Decat Descazutul ,iar Suma Lor Este 234.Care Sunt Numerele? P.S :
Compuneti Un Scurt Text In Care Sa Descrieri Un Personaj Istoric, Folosind Cuvintele Următoare ;care Au Sens Apropiat :viteaz,curajos,neînfricat, Îndrăzneț.(5ra
Problema Grafica(cu Desen) Cls A Treia : Doi Copii Isi Numara Bananele Primite.Primul Zice:da-mi 3 Banane De La Tine Pentru A Avea Si Eu Cat Tine.Celalalt Ii Ra
Scrie Pe Caiet, In Etichetele Din Dreapta, Aproximarea Pt. Nr. Date.ordoneaza Descrescător Numerele Obținute Si Vei Descoperi Mesajul.Număr.
Intr-un Cos Sunt In Total 361 De Fire De Flori Si Anume: Un Numar De Frezii De Trei Ori Mai Mare Decat Numarul Trandafirilor, Un Numar De Garoafe Egal Cu Numaru
Salutare!Ce Înseamnă Următoarea Întrebare În Limba Română: Wie Viele Gelbe Karten Muss Der Schiedsrichter Den Spielern Insgesamt Im Spiel Deutschland Gegen Alge
1.Determinati Numerele Prime A Si B Stiind Ca 3a+16b=542. -ll- prime A Si B stiind Ca 7a+16b=943. -ll- Prim
Aflati Cel Mai Mic Nr Natural Care Impartit Pe Rand La 12,15 Si 27 Da De Fiecare Dată Restul 3 si Caturi Nenule. cum Se Rezolva Exercitiile De Acest Gen?^^
Scrie Toate Numerele Naturale De Doua Cifre Distincte Care Se Pot Forma Cu Ajutorul Cifrelor 2,6,8