RO Study
👤
Adi2367
Adi2367
12-02-2024
Limba română
a fost răspuns
Cine era Petruș? Petruș era un clovn
Răspuns :
Ricardomihai303
Ricardomihai303
12-02-2024
PETRUȘ ESTE UN CLOWN
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
117. Se Prelungesc Laturile AB Şi AD Ale Unui Paralelogram ABCD Cu Segmentele [BM]=[AD] Şi [DN] =[AB]. Să Se Arate Că Tr. DCN Şi Tr. BMC Sunt Isoscele Şi Că Pun
Arătați Că Oricum Am Alege Cinci Numere Naturale Există Cel Puțin Două Care Dau Același Rest La Împărțirea La 4
2. Se Dau Mulțimile:A={1,2,3,4}, B={2,4,6,8} Si C={3,5,7,9}. Pentru Fiecare Dintre Elementele 0,1,2,5,6,7, Scrieți Cărei Mulțimi Aparțin Și Careia Nu.
În Enunţul ,,Ea M-a Rugat Să-i Aduc Cartea Care Se Afla Pe Masa Din bucătărie, Dar Eu Am Luat Jurnalul.", Există : O Două Substantive Articulate Hotărât Și Două
2. Fie A Cel Mai Mare Număr Format Din Trei Cifre Consecutive Pare Şi B Cel Mai Mare Număr Cu Cifra Unităților Un Sfert Din Cifra Sutelor Şi O Treime Din Ci- Fr
121. Fie Triunghiul ABC Isoscel, [AB] =[AC] Şi D€AC. Se Prelungeşte Latura AB Cu [BE]=[CD]. DEnBC= {F}. Se Se Arate Că F Este Mijlocul Lui DE.
O Proba De Glicerina Este Tratata Cu Amestec Sulfonitric Pentru Obtinerea Trinitratului De Glicerina. Amestecul Sulfonitric Contine Acid Azotic Si Acid Sulfuric
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu O Rezolvare
II. Răspundeţi Prin Adevărat (A) Sau Fals (F) La Următoarele Enunțuri. A/F 1. Prin Circuitul Documentelor Înţelegem Parcursul Urmat De Acestea Din Momentul În-
Imaginează-ți Că Ești Reporter Și Că Realizezi Un Interviu Cu Un Tânăr. Scrie Interviul Imaginat De Tine