👤
Laura3296
a fost răspuns

Transforma în povestire un dialog întâlnit de tine într-o poveste preferata.Fragmentul e cel din poza. Este din cartea junglei.

Transforma În Povestire Un Dialog Întâlnit De Tine Întro Poveste PreferataFragmentul E Cel Din Poza Este Din Cartea Junglei class=

Răspuns :

Răspuns:

A doua zi, Mowgli și Bagheera se treziră din cauza unei larme asurzitoare — tropăit și sunete de trompetă. Entuziasmat, Mowgli crezu că va trece o minunată paradă.

Când se aplecă și Bagheera să vadă cine face această hărmălaie, își astupă urechile și începu să se vaite, deoarece nu avea chef tocmai atunci de Patrula Zorilor.

Într-adevăr, în câteva clipe, își făcu apariția o trupă de elefanți, condusă de bătrânul Colonel Hathi. Lui Mowgli îi plăcu parada, și începu să mărșăluiască în urma fiului acestuia, după ce îi ceru elefănțelului permisiunea.

Micuțul îi dădu voie să se alăture paradei, dar îi atrase atenția să nu vorbească în front, deoarece regulamentul nu permite așa ceva.

Explicație:

Am transcris fragmentele care erau deja în tipar narativ și am desființat dialogul, încercând să transmit informațiile și emoțiile sugerate de replicile personajelor. Am subliniat fragmentele care înlocuiesc dialogul.

Ține cont de faptul că transformarea nu este unică, ci se poate face în multe feluri. Poți modifica povestirea după preferințele tale.

bună Mowgli ce mai faci pe undeintrăcu de asta am zis să mergi LA un interviu pentru noi si te iubim cu totii de la mic la si faci parte din familia noastră