RO Study
👤
Jostana
Jostana
17-09-2015
Engleza
a fost răspuns
imi explica ciheva verbul di egleza HAVE GOT!!!??
Răspuns :
Marcubyank
Marcubyank
17-09-2015
a avea si got e un fel de verb auxiliar nu pot sa iti dau un exemplu in romana fiindca nu imi vine acum sper ca te-am ajutat da-mi cerere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Prezentați Doua Practici Politice Democratice Utilizate În România,în Secolul Al XX-lea. 2.Memtionati O Asemănare Între Practicile Politice Specifice Regimuri
Completati Spatile Libere: 5550m +_____ Dam=7 Km. Vă Rog Repedeeeeeeee!!! Am Nevoie!!! Ofer 50 Puncte Si Coroană
Fie Dreptunghiul ABCD În Care Pr AC B Congruent B', Iar Pr AC D Congruent D'. Ştiind Că AC = 24 Cm, IarB'C=1/4 AC, Determinați:a) B'C Şi BB';b) Sin(ADD');c) Tg(
Gardul Care Înconjoară gime. Află Latura Patratului. Lungimea Dreptunghiulul Este sarma. Stiind Că O Latură A Stânei Măsoară 25 M, Iar Poarta Lunga De 2 M Este
Completează În ... Aria Suprafețelor Colorate,ca Număr De Pătrate Cu Latura De 1cm.
La Ce Persoană Vorbește Naratorul Din Cartea Cu Vaporul Printre Stele
8. De Ce Crezi Că A Fost Scris Astfel Cuvântulurmător: To-o-om!coroana +50 De Puncte
Podeaua Unei Sali De Clasă Are Forma Unui Dreptunghi Cu Dimensiunea 10 M Si 6 M . Se Acopera Podeaua Cu Parchet . Stind Ca Pretul Unei Metru Patrat De Parchet E
Realizează Un Text De Maxim 10 Rânduri În Care Să Folosești Cuvintele De Mai Jos, Satelit Natural, Planeta Albastră, Terra, Soare, Lună, Formă Sferică,stele,sis
Scrie 19 In Baza A 2 A Și 10110 In Baza A 10 A