RO Study
👤
Mihaelaneagu601
Mihaelaneagu601
07-02-2024
Limba română
a fost răspuns
Cu ce înlocuim pe ori
Răspuns :
Gradinariuelena92
Gradinariuelena92
07-02-2024
la toate este sau
sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AJUTOR VA ROG PENTRU MAINE!! (rezumat) La Multe Popoare Din Europa De Vest Există Tradiţia Ca În Luna Mai Să Se Sărbătorească „duminica Lăcrămioarelor“. În Fran
Rezolvă Cerințele De Mai Jos. Stabilește Coeficienții Pentru Următoarele Ecuații Ale Reacțiilor Chimice. MgCO3 → MgO + CO2↑ Al(OH)3 → Al2O3 + H2O KCl → K + Cl2↑
Scrieți Unitățile De Măsură Pentru:A)-perioadă;B)-arie;C)-masăva Rog Mult Ajutați-mă
Cea Mai Veche Civilizație Din Grecia A Fost
Ma Ajuta Cnv [dau Coroana]
În Nordul Teritoriilor Locuite De Greci Se Va Ridica La Poziția De Mare Putere Regatul ..................... Condus De ....................... ,tatăl Lui Alexa
Va Rog Sa Ma Ajutati Se Citește Un Număr X. Să Se Afișeze Ultima sa Cifră, Apoi Să Se Afișeze Numărul Format prin Eliminarea Ultimei Sale Cifre.
.la Ce Persoana Și La Ce Număr Este Utilizat Verbul Când Vă Exprimați Un Grad Mai Mare De Respect?(poza)va Rog Ajutorrrrrrr,dau Coroană!!!
1.Alege Pentru Fiecare Substantiv Din Prima Coloană Acțiuneapotrivită Pentru A Forma Propozitii Cu Înţeles:Diana• Bate.• Azor• Scrie.Vântul• Latră.· Zăpadase Îm
Va Rog Ajutatima Îmi Trebuie Rapid