RO Study
👤
Abcdefg89
Abcdefg89
07-02-2024
Matematică
a fost răspuns
cum il scriu pe x^2-5x-1
Răspuns :
Nandoreduard
Nandoreduard
07-02-2024
Răspuns:
x2-5x1-^ faci ca asa trebuie sa faci
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Avut Azi Bac Repetat La Engleză Și La Eseu Era O Compunere Despre Monumet/cladire Din Țară Anglofonă,am Scris The British Musem Ce Ziceți Se Socoate?
Imi Poate Face Cineva,un Referat La Amintiri Din Copilărie-ion Creangă?
2. Construieşte Enunţuri Cu Ortogramele: Ca/c-a, Va/v-a, A-ți/ați, Nu Mai/numai, Deloc/de Loc. La/l-a, Ia/i-a.Dau Coroana , Ajutor Urgent!!!!
3 1 9.Rezolvă Rebusul: 5 3 2 4 2. 4. 3. 6. 5.
Imaginează Ți Că Ai Fost În Vacanță Într- O Călătorie Cu Trenul. Scrie Un Text Narativ De Cel Puțin 150 De Cuvinte În Care Să Prezinți O Întâmplare Din Acea Căl
3. Ordonează Silabele Apoi Scrie Cuvintele: To, Trac, Rul Ie, Tul, Ca Că, Tor, Lă
Ministerul Educaţiei Centrul Național De Politici Şi Evaluare În Educație 5p 5. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC Dreptunghic În A, Iar Punctu
In Triunghiul ABC Avem AB = AC = 5.Cea Mai Mare Valoare Naturala Pentru BC Este …….
4. Rewrite The Sentences Using Sometimes, Often, Always, Usually. 1. I Wake Up At 7 O'clock In The Morning. 2. I Brush My Teeth In The Morning.3.i Have Breakfas
22 Demonstrați Că (1^n + 2^n + 3^n + 4^n) | 10, Pentru Orice Număr Natural N, N | 4. Rezolvare: