Răspuns :
1. Ce culoare preferi? - Prefer culorile vii și vibrante, cum ar fi albastrul și verdele.
2. Care este mâncarea ta preferată? - Ador pizza, este mâncarea mea preferată!
3. Ce este hobby-ul tău? - Îmi place să desenez și să pictez în timpul liber.
4. Care este filmul tău preferat? - Filmul meu preferat este "Inception".
5. Ce muzică îți place să asculți? - Ascult diverse genuri muzicale, dar prefer rock-ul și pop-ul.
6. Ai vreo destinație de călătorie pe care ți-ai dori să o vizitezi? - Aș vrea să vizitez Japonia, mi se pare o țară fascinantă.
7. Care este animalul tău preferat? - Ador câinii, sunt atât de drăgălași și loiali.
8. Ce sport îți place să practici sau să urmărești? - Îmi place să joc fotbal și să urmăresc meciurile de tenis.
9. Care este cartea ta preferată? - "Harry Potter și Piatra Filozofală" este cartea mea preferată.
10. Ce îți place să faci în timpul liber? - Îmi place să citesc cărți, să mă plimb în natură și să petrec timp cu prietenii.
2. Care este mâncarea ta preferată? - Ador pizza, este mâncarea mea preferată!
3. Ce este hobby-ul tău? - Îmi place să desenez și să pictez în timpul liber.
4. Care este filmul tău preferat? - Filmul meu preferat este "Inception".
5. Ce muzică îți place să asculți? - Ascult diverse genuri muzicale, dar prefer rock-ul și pop-ul.
6. Ai vreo destinație de călătorie pe care ți-ai dori să o vizitezi? - Aș vrea să vizitez Japonia, mi se pare o țară fascinantă.
7. Care este animalul tău preferat? - Ador câinii, sunt atât de drăgălași și loiali.
8. Ce sport îți place să practici sau să urmărești? - Îmi place să joc fotbal și să urmăresc meciurile de tenis.
9. Care este cartea ta preferată? - "Harry Potter și Piatra Filozofală" este cartea mea preferată.
10. Ce îți place să faci în timpul liber? - Îmi place să citesc cărți, să mă plimb în natură și să petrec timp cu prietenii.
Tu mergi la școală?
Da,eu merg la școală.
Ai nevoie de ajutor pentru a deschide sticla?
Da, am nevoie de ajutor pentru a deschide sticla.
Vrei un măr?
Da, chiar vreau un măr!
La ce înveți?
Eu învăt la Matematică.
Ai bani?
Da, am 17 lei.
Ai rezolvarea problemelor?
Da, dar nu le voi da.
Ești pe telefon?
Nu, eu nu sunt pe telefon, eu citesc o carte.
Cum te numești?
Eu mă numesc Rareș.
Te cheamă Denisbike?
Nu! numele meu adevărat este Denis, nu Denisbike.
Ești clasa a ll?
Nu, eu nu sunt clasa a ll! eu sunt în clasa a IV!