RO Study
👤
Cosminscintee
Cosminscintee
05-02-2024
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie repede ex 2
Răspuns :
Cardtarot24
Cardtarot24
05-02-2024
Ai aici răspunsul, sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Amestecă 200g Soluţie De KI Cu C = 10% Cu 400g KI De Concentraţie 20%. Se obţine O So luţie De Concentraţie: a. 22%; B. 16,66%; C. 18,33%; D. 13,13%
Efectuati Calculele: și F) (34:17)^2-2013^0
Am Nevoie De O Compunere Scurta In Care Sa Folosesc Cuvintele: Frumos, Alerga Si Gradina.
Please..am Nevoie De Ajutor..e Ugent 1.Mentionează Ce Parte De Vorbire Este Fiecare Dintre Cuvintele Subliniate In Secventa Urmatoare: Cadrul NATURAL E Dominat
Suma A Doua Numere Este 47 Iar Suma Rasturnatelor Lor Este 173 Determinati Cele Doua Numere
Fie Triunghiul ABC In Care AD Este Mediana,D €(BC),M Este Mijlocul Laturii AB Si N Este Mijlocul Laturii AC.Daca MN Intersectat Cu AD In P. Sa Se Arate Ca P Est
Trasaturi Ale Romantismului
Ajutor,repede Vă Rog!!! Fie Triunghiului ABC,cu M( a) Laturile Congruente Ale Triunghiului Sunt...... b)unghiurile Ascuțite Ale Acestuia Sunt...... Si Au Masur
Cu Sfertul Din Bani Pe Care Andrei A Cumparat O Masinuta Cu 20 De Lei Iar Cu O Doime Din Bani Ramasi A Cumparat Dulciuri .cati Lei A Avut Andrei La Inceput Si C
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor :la,înainte,îi. VA ROG!!!!!!!!!!!!!!!