RO Study
👤
Sofia4926
Sofia4926
05-02-2024
Limba română
a fost răspuns
bunaaa! dau coroana
Răspuns :
Honceriuioana2
Honceriuioana2
05-02-2024
nu pot să te ajut pentru ca nu stiu ce text
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ionel,mama Si Bunica Au Impreuna 105 Ani.Ioneleste Mai Mic Decat Bunoca 11 Ori ,iar Bunica Este De 2 Ori Mai Mare Ca Mama..aflati Varsta Fiecarei Persoane. Va R
Calculați Latimea Unui Dreptunghi Care Are Perimetrul De 34 De Cm Si Lungimea De 120mm
Ajutatima Va Rog. Imi Trebuie Urgent La Mate
Alcatuiti O Compunere Cu Titlul: Prietenul Meu, Goe. In Text Trebuie Sa Fiu Cu El In Tren Spre Bucuresti. Urgent!
Aflati Un Numar De Trei Cifre ,stiind Ca Cifrele Lui Sunt Numere Impare Consecutive Descrascatoare Si Ca Suma Lor Este 21. Va Rog,ajutati-ma,ca Trebuie Tot Prin
Scrie Numărul 3.600 Ca: Produs De Trei Numere Naturale, Diferenta A Trei Numere Naturale.Dau Coroana Si MULTUMESC
Intr-o Prisma Triunghiulara Regulata ABCABC Se Da Diagonala Unei Fete Laterale =26 M H=24m Aflati Al Si V
Dimensiunile Unei Caramizi Sunt 240mm 125mmsi 140mm .Intr Un Metru Cub De Zidarie Intra 210 Caramizi Si Mortar .Care Este Volumul Mortarului?
Care Este Diferența Dintre 15x1530 Și Catul Lor
La Barbotarea Unui Amestec De 200 Ml De 1-butena 2-butena Si Butan Printr-un Vas Cu Brom, Masa Vasului Creste Cu 0,28. Procentul Molar De Butan Din Amestec Este