RO Study
👤
Radufofici
Radufofici
05-02-2024
Matematică
a fost răspuns
Cat face 1+1-2? Urgent!
Răspuns :
Iosublaur729
Iosublaur729
05-02-2024
1+1-2=
=2-2=
=0
:))))))))))
Answer Link
Negoiandreeaioana101
Negoiandreeaioana101
05-02-2024
Răspuns:
1+1=2
2-2=0
eu foarte simplu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Transcrie Pe Caiet, Folosind Semnele Citării: a. Titlul Textului; b. Enunțul Care Conține Spusele Ghioceilor Veseli. 3. Citeşte Cu Atenție Textul Şi Notează
5. Mihai Şi Victor Au Realizat Fotografii Cu Flori De Primăvară. Dacă Mihai Împarte Numărul de Fotografii Realizate De El La Numărul De Fotografii Făcute De Vic
O Persoană A Depus La O Bancă Suma De 10 000 De Lei. Banca Îi Acordă O Dobândă De 6% Pe An. A) Ce Dobândă Primeşte Persoana După Un An? B) Ce Suma Va Avea Perso
Alege Variatnta Considerata Corecta.autorul Textului 1 Este Demn/nu Este Demn De Incredere Atunci Cand Ne Vorbeste Despre Scrierea Cu Litere Mari A Lunilor.exp
Rezolvați - Mi Va Rog Și Mie Asta , Sunt Foarte Obosita Și Nu-mi Lucreaza Creerul , Promit Sa Ma Revanșez Oricand Și Sa Ofer Coroana Neaparat !!!Va Rooooooooog
Puteti Rezolva Exercitul 10
Două Treimi Din 1263 M Reprezintă O Doime Din Lățimea Unui Teren Dreptunghiular Iar Trei Cincimi Din 2500 M Reprezintă O Treime Din Lungimea Terenului Află Peri
8x8 - 64 *497 300*21 * 321 49 800-100 = 900 18. Andreea Construieşte Un Cub, Folosind Pentru Fiecare Muchie Câte 2 Beţişoare. Câte Beţişoare Sunt Necesare Pentr
Menționează Felul Numeralului Din Primul Vers Şi Valoarea Sa Morfologică. Dau Coroana!
Explică Modul În Care Sosirea Populațiilor Migratoare A Dus La Formarea De Noi Popoare În Europa. Va Rooggg Repede Dau 20p +coroana!!!