👤

alcătuiește un text de 10 12 rânduri în care să ți imaginezi că te ai întâlnit cu ciocănitoarea și explici că gestul ei a fost unul nepotrivit în compunerea ta vei respecta următoarele cerințe să scrii două motive pentru care a greșit ciocănitoarea să ți exprimi părerea în legătură cu aceste fapte să i dai un titlu potrivit să respecți cele trei părți ale compunerii introducere cuprins încheiere să ai grijă la scrierea corectă a cuvintelor și la așezarea textului în pagină urgent dau coroană 100 de puncte și cinci stele și inimă???​

Răspuns :

Răspuns:

Explicație:

Titlu: "Bătăi nepotrivite: Întâlnirea neașteptată cu Ciocănitoarea"

Introducere:

Astăzi, în timp ce mă relaxam în grădină, am avut o întâlnire neașteptată cu o ciocănitoare zgomotoasă. Cu toate că aceste păsări sunt minunate și fascinante, gestul său a fost unul nepotrivit și m-a determinat să reflectez asupra comportamentului ei.

Cuprins:

Ciocănitoarea a deranjat liniștea: Cu zborul său agitat și ciocănitul puternic în trunchiurile copacilor, ciocănitoarea a creat un zgomot puternic, deranjând liniștea și pacea grădinii mele. Această agitație a afectat negativ atmosfera relaxantă pe care încercam să o creez.

Distrugerea habitatului natural: Gestul ciocănitoarei de a ciocăni în trunchiurile copacilor a dus la distrugerea unor porțiuni mici de coajă și de lemn. Deși aceste păsări își folosesc ciocul pentru a găsi hrana, această acțiune poate avea consecințe negative asupra copacilor și a ecosistemului în ansamblu.

Părerea mea:

Consider că ciocănitoarea a greșit prin aceste bătăi nepotrivite. Este important să ne bucurăm de prezența naturii în liniște și armonie, iar gestul ei a deranjat această echilibrare. Ar fi fost mai potrivit ca ciocănitoarea să își găsească hrana și să își exprime comportamentul într-un mod care să nu perturbe pacea grădinii.

Încheiere:

În concluzie, întâlnirea cu ciocănitoarea a fost interesantă, dar mi-a atras atenția asupra importanței păstrării armoniei în mediul natural. Gesturile noastre, chiar și cele aparent neînsemnate, pot avea un impact asupra lumii înconjurătoare. Este esențial să fim conștienți de influența noastră și să încercăm să contribuim la păstrarea frumuseții naturii în mod responsabil.

stiu ca e lung asa m am incadrat tu scrii cat vrei

Răspuns:

Titlu: Ciocănitoarea obraznică

Introducere:

Astăzi, în timp ce mă plimbam în pădure, am avut o întâlnire neașteptată cu o ciocănitoare. Cu toate că de obicei îmi place să observ natura și să admir frumusețea ei, de data aceasta am fost surprins de gestul nepotrivit al ciocănitoarei.

Cuprins:

1. Comportamentul nepotrivit al ciocănitoarei

2. Motivele pentru care a greșit ciocănitoarea

3. Opinia mea în legătură cu aceste fapte

Comportamentul nepotrivit al ciocănitoarei:

Ciocănitoarea a început să ciocănească puternic în trunchiul unui copac, făcând un zgomot puternic și deranjant. Gestul său a fost unul nepotrivit pentru mediul înconjurător și pentru cei care se bucurau de liniștea pădurii în acea zi.

Motivele pentru care a greșit ciocănitoarea:

1. Deranjul adus: Ciocănitul puternic al ciocănitoarei a deranjat liniștea pădurii și a întrerupt armonia naturii. Acest gest a perturbat pacea și calmul, creând o atmosferă neplăcută pentru toți cei care se bucurau de frumusețea pădurii.

2. Distrugerea habitatului: Prin ciocănitul puternic în trunchiul copacului, ciocănitoarea a afectat și habitatul altor viețuitoare din pădure. Această acțiune poate duce la distrugerea locuinței altor păsări sau animale care își construiesc cuiburi în copaci sau se ascund în scoarța copacilor.

Opinia mea în legătură cu aceste fapte:

Consider că gestul ciocănitoarei a fost unul nepotrivit și nerespectuos față de mediul înconjurător și față de cei care se bucurau de frumusețea naturii în acea zi. Este important ca fiecare ființă să își respecte habitatul și să contribuie la menținerea armoniei în natură.

Încheiere:

Întâlnirea mea cu ciocănitoarea m-a făcut să reflectez asupra impactului pe care îl avem asupra mediului înconjurător și asupra responsabilității noastre de a proteja și respecta natura. Gestul ciocănitoarei a fost un semn că trebuie să fim mai conștienți și mai responsabili în relația noastră cu mediul înconjurător și cu celelalte ființe vii cu care împărțim acest planetă minunată.