Răspuns :
Răspuns:
Jshsgejskdgrjdsjshegdudoaudkrjzhd
Explicație:
JdbddjdhdhhsjsjdhdjjsozkfnKapqpappajsdjxbxbx
Jdkdjdhdhd
Jfddsaazxckkfidosls
Jshsgejskdgrjdsjshegdudoaudkrjzhd și
- Jshsgejskdgrjdsjshegdudoaudkrjzhd și nu numai că a fost un an de zile mari bună o 6:00 bună am avut timp sa te sun eu mâine plec din București și nu numai că a avut loc la București la o bere în România în anul I la un fotbal bună o zi 6:00
Răspuns:
Prieten 1: Hei! Ce-ai mai făcut la școală săptămâna asta?
Prieten 2: Salut! Păi, să vezi, am avut o săptămână destul de aglomerată. Am avut un test la matematică și am reușit să rezolv toate problemele. Eram atât de concentrat că mi-au zburat ochii din cap!
Prieten 1: Wow, felicitări! Ești un adevărat geniu matematic! Eu am avut o prezentare la istorie și am vorbit despre Războiul Civil. Am încercat să fiu cât mai captivant și să aduc puțin umor în prezentare. Profesorul chiar a râs la unele glumele mele!
Prieten 2: Super tare! Ești un maestru al prezentărilor și al umorului! Mă bucur că ai putut face subiectul istoriei mai interesant. Ce alte lucruri ai mai făcut?
Prieten 1: Am avut și un proiect la chimie, unde am trebuit să facem o reacție chimică. A fost atât de distractiv să văd cum substanțele se transformă și să experimentez cu diferite combinații. Am reușit să obținem o culoare super interesantă!
Prieten 2: Sună palpitant! Îmi place când putem pune mâna pe substanțe și să vedem cum se schimbă. În plus, culoarea obținută sună grozav! Ai mai avut vreo activitate interesantă?
Prieten 1: Da, am participat la un club de teatru și am avut repetiții pentru următoarea noastră piesă. Am reușit să învăț replicile și să-mi găsesc propriul stil de interpretare. Sunt atât de nerăbdător să urc pe scenă și să arăt ce am învățat!
Prieten 2: Wow, ce talentat ești! Sunt sig