RO Study
👤
Daliavaiubeste
Daliavaiubeste
03-02-2024
Matematică
a fost răspuns
Calculați: 1,8(3)
Rapiddddd
Răspuns :
ZijahUAh
ZijahUAh
03-02-2024
e in poza toata rezolvarea
Answer Link
Targoviste44
Targoviste44
03-02-2024
[tex]\it 1,8(3)=1\dfrac{83-8}{90}=1\dfrac{75^{(15}}{90}=1\dfrac{5}{6}=\dfrac{11}{6}[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie A Și B Dreptele Suport A Doua Diametre Perpendiculare Ale Unui Cerc De Centru O Și Rază 3 Cm. Fie M Un Punct Pe Acest Cerc Și M' Și M'' Picioarele Perpendic
Rezolvați Ecuația:3 La Puterea 2+log In Baza 3 Din X =9 La Puterea Log In Baza 3 Din X
Să Se Calculeze Câte Grame De Soluție De HCl De Concentrație 36% Sunt Necesare Pentru A Prepara 7,5 L Soluție HCl De Concentrație Dublu Molară (2M)?
Buna!Poate Cineva Sa Imi Spuna Si Sa Imi Faca Un Exercitiu Cu:mesajul Textului #orice Fel De Text!!Va Rog Mult!Ca Imi Trbuie Imediat!Multumesc!
Ma Ajutati Ca Dau Maine Examen!!Si Cum E Cu Rolul Virgulei,cum E Cu Cuvant Prin Derivare Sau Compunere
1-subliniaza Silaba Accentuata In Cuvintele:poate,'naintea2-Rescrie Sub Forma Unei Interogati Propozitia:Intelepciunea Este Să Respiri
Help Me !!!!! Dau 50 De Puncte Cine Le Rezolva Pana Marti
Variabila Întreagă V Memorează Un Număr Natural Cu Cel Mult Patru Cifre, Iar Variabila paritate Este De Tip Char. Scrieţi O Secvenţă De Instrucţiuni C/C++ În Ur
Vă RogBILET NR 1 Și BILET NR 2
La 2 C). Cum Alegem Ce Functie Trebuie Integrata? Stiind Formula Volumului Corpului, Aia Cu Integrala De F^2 (x).