RO Study
👤
Djdkjs
Djdkjs
03-02-2024
Matematică
a fost răspuns
Va rog, mă puteți ajuta? Doar cine știe!
Răspuns :
Gainaalisiateodoraga
Gainaalisiateodoraga
03-02-2024
Răspuns:
ejshdj wns e rbehd de endbd wbws s w 2bw
Explicație pas cu pas:
saks skwlw ekekc dnxksf!!
Answer Link
Stefanboiu
Stefanboiu
03-02-2024
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Patru Frati Au Impartit Intre Ei O Suma De Bani Astfel: Primului I-au Revenit 3 Pe 8 Din Toti Banii; Al Doilea Frate I-a Revenit 1 Pe 6 Din Toti Banii; Al Treil
In Germania, Sarbatoarea Craciunului Dureaza Doua Zile. 26 Decembrie Este Zi Libera, Intrucat E Cea De-a Doua Zi De Craciun, Dedicata Vizitelor In Familie Sau
Alcatuieste Trei Enunturi Folosind Cuvantul Ingeri,care Sa Aibe:-la Sfarsit Semnul Exclameri -la Sfarsit Semnul Intrebari -in Interior Gorgi
DAU KORONITA Rezolvati Cu Ajutorul Ecuatiilor Problemele: 1)suma A Doua Numere Este 74, Iar Unul Dintre Numere Este Cu 32 Mai Mare Decat Celalat. Aflati
Rezumatul Cărții "RĂZBOIUL CARE MI-A SALVAT VIAȚA" De KIMBERLY BRUBAKER BRADLEY
Cunoscandu-se Un Sir De N Nr Naturale Se Cere Realizarea Unui Program Care Permite Numararea Elementelor Care Se Divid Cu Ultimul Element Al Sirului. (cu Vec
Heeelp Me!Doar Exercițiile 28 Si 29
HELP ME! Am Nevoie Urgent De Rezolvarea De La Exercitiul 4! DAU COROANA!
Indica Functia Sintactica A Pronumelui Reflexiv "-și" Din Enuntul:Atunci Copacii Se Inchinau,plecându-și Crestele Uneori Pana La Pamant.
1.a)Din Impartirea Unui Nr La 7 Se Obtine Catul 8 Si Restul5.Determina Numarul. B)Care Numere Naturale Impartite La 5 Dau Catul 6 Si Restul Diferit De Zero?