RO Study
👤
Filipdemian99
Filipdemian99
01-02-2024
Limba română
a fost răspuns
Ce substantiv este înpârat
Răspuns :
Mariaolaru707
Mariaolaru707
01-02-2024
împarat=substantiv comun,simplu,gen masculin,număr singular,nearticulat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 De La Pagina 20 Religie Citește Și Reține Trei Îndemnuri Ale Sfântului Porfire Indică Apoi Trei Sfaturi Pe Care Le Primești De La Persoanele Apropiate [tex]va
O Centeala Electrica Eoliana Fqce Parte Din:
Ajutatima Varog La Problema 5 Partea Încercuită
5. Depresiunea Uriaşă, Umplută Cu Apă, Mărginită De Continente, Este Numită: A) Insulă B) Bazin Oceanic C) Lac D) Râu
Rationalizati Numitori Vă Rog, Ajutați-mă!
Precizează Tiparele Textuale Din Fragmentele De Mai Jos: a) - Nefericitule, Eu Pot Să Te Prefac Într-o Pasăre Dacă Îmi Îndeplineşti O Poruncă. - Porunceşte! Ma
IS C 11. Citeste Textul Următor: Mă Uit La Televizor Și Desenez Un Pui De Lamă Pe Care Îl Cheamă Butch Cassidy, Dacă Tor L-am Botezat Aşa, Ii Adaug Pălărie De C
DAU COROANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Salut, Am O Nelamurire In Privinta Cu Tema. Am De Aflat Cmmmc Al Numerelor 68 Si 81 am Impartit La 68 Cu 2 Pana Mi-a Dat 17 Si De Aici M-am Blocat. Daca Aveti D
Am Inteles Ca Daca Localitatea Noastra Are Sub 3 Cazuri La Mie,mergem La Scoala.Eu Am Peste 3 La Mie,ce Fac?Merg La Scoala Sau Online?Voi Ce Faceti?Ce Au Zis Pr