RO Study
👤
Cata1cata
Cata1cata
17-09-2015
Limba română
a fost răspuns
ce semnifica primavara?
Răspuns :
Alexa200515
Alexa200515
17-09-2015
primavara semnifica bucurie pasarelele cantand voioase animalele iesind din barlogul calduros acoperit de zapada sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizti Cuvintele(parte De Vorbire,gen,nr.,caz,f.s.) Mea,toata,primulPrimul Poet Am Fost Eu.Tin Minte Ca In Toata Scoala M-am Jucat.El Tot Plangea,spre Dispera
Cati Trandafiri Si Cate Lalele Sunt In Gradina Bunicului, Stiind Ca, Daca Le Grupeaza Cate Un Trandafir Si O Lalea, Raman 5 Lalele Fara Pereche , Iar Daca Le Gr
Rescrie,din Textul Dat,cele Mai Reusite Figuri De Stil Si Da 5 Exemple De Adjective Si Substantive:Ciresarii Poposira Intr-un Luminis Cu Iarba Matasoasa.De Mult
Se Considera Triunghiul ABC Dreptunghic Cu Ipotenuza BC. Daca Sin B <= Sin C Si Cos B<=cos C, Atunci Triunghiul ABC Este Isoscel.
Prezintă, În 30-50 De Cuvinte (3-5 Rânduri), Semnificaţia Titlului Poeziei "Macii"scrisă De Magda Isanos.
Maria Ii Spune Ioanei: -Dami 5 Bomboane Si Vei Avea Un Sfert Din Cate Am Eu. In Replica Ioana Spune: -Dami 10 Bomboane Si Vei Avea Tu Un Sfert Din Cate Am Eu. C
Fie Patratul ABCD Avand Latura 4 Cm. Distanta De La Punctul A La Mijlocul Lui BC Este Egala Cu ......?
O Hidrocarbura Aromatica A , Mononucleara, Disubstituita Se Arde. Stiind Ca A Are Cat Laterala De Tipul Cn H2n+1 Si Ca Prin Arderea A 0.05kmoli hidrocarbura Se
Niste Copii Vor Sa Treaca Dintr-o Parte Intr-alta A Unui Lac. Daca S-ar Urca In Fiecare Barca Cate 4 Copii, Ar Ramane 7 Copii Pe Mal; Daca S-ar Urca 7 Copii In
Ma Pute-ti Ajuta Si Pe Mine Cu Problema Asta?Utilizand Proprietatea,,[a,b] X (a,b)=a X B"" Determinati Numerele Naturale A Si B In Fiecare Dintre Cazurile