RO Study
👤
Buleuiuliana24
Buleuiuliana24
30-01-2024
Matematică
a fost răspuns
va rog frumos toate..mersi
Răspuns :
Suzana2suzana
Suzana2suzana
30-01-2024
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
n=7·9=63
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Gospodar Are In Curte Rate, Curci Si Gaini, In Total 100 Pasari. Ele Pot Fi Grupate Astfel Incat La 1 Curca Corespunde 2 Gaini, Iar La 3 Curci O Rata. Aflati
Care Este Cel Mai Mare,respectiv Cel Mai Mic,numar Natural De Doua Cifre Diferite Scris Cu Numere Pare?Am Nevoie De Răspuns Ajutati-ma Va Rog Sunt În Criză De T
Puteti Va Rog Sa Verificati Daca Am Facut Bine Rebusul De Mai Jos? TEXTUL; Ioan Alexandru Bratescu Voinesti- Puiul dau Coroana!!! 1. Functia Sintactica A Cuvant
Raportul A Doua Nr Naturale Este 5/7, Iar Suma Lor Este 60. Produsul Celor Doua Numere Este Egal Cu... plsss Ajutati-ma
Explica Semnificatia Versului "Si Cu Raze Vii Saruta June Flori De Primavara". Multumesc!
Determinați Toate Numerele Naturale Nenule Care Împărțite La Un Număr De Doua Cifre Dau Catul 10 Și Restul 97AM NEVOIE URGENT! !PLS Am Nevoie Și De Rezolvare
Extrage, Din Text, Doua Parti De Vorbire Neflexibile
In Vaza Mamei Sta O Floare Că Nu Mai Mult De 5 Petale Lângă Ea 6 Surate Albastră Toate Au Pe Cap Petale Câte 3 De Fiecare Mama Vrea Să Vaza .Câte - S Oare In
Sa Se Calculeze Log De Baza 2 Din 3 - Log De Baza 2 Din 3/2
Suma Unui Număr Prim Și A Unui Număr Impar Este 28 Care Sunt Numerele