RO Study
👤
Prooo200926
Prooo200926
29-01-2024
Matematică
a fost răspuns
repede repede dau coroana
Răspuns :
Tarasmihaela2
Tarasmihaela2
29-01-2024
Răspuns:
nu știu habar nu am ok șuntbinnclasa a patra a
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Comentează Rolul Moderatorului Emisiunii Urmărite Recent (vezi Ex. 4 De La Rubrica Observa!). Ţi-a Plăcut Prestația Lui/ei? De Ce? Dau 100 Puncte
7. Fiecare Sală De Lectură Dispune De Mese Şi Scaune. Intr-una Dintre Săli, Dacă Se Așază Câte 3 Scaune La O Masă, Rămân 8 Scaune Neaşezate, Iar Dacă Se Aşază C
Se Dă Următoarea Situație Întâlnești În Fața Școlii Un Coleg Trist Deoarece Are Evaluare La Română Și Nu A Înțeles Articolul Explică I Tu 5-10 Rânduri
Află A Dublul Numărului De Pe Imaginea Animalului Care Trăiește În Deșert Triplul Numărului De Pe Imaginea Animalului Care Trăiește În Marea Neagră C Produsul N
Fa Portetrul Micului Nicolas Între 100-200 De Cuvinte
Dialog - Bringt Den Dialog In Die Richtige Reihenfolge! Schreibt Die Ergebnisse In Eure Hefte! Hallo Tino! Was Isst Du Heute? Warum Hast Du So Wenig Zeit Zum Es
Doar Cele Semnate Va Rog.Cine Comentează Aiurea Ii Dau Block Și Raport! Am Nevoie De:2,5,6,8.Multumesc Anticipat!
42 7. Scrie Un Mesaj De Tip SMS Referitor La O Întâlnire Cu Prietenii, Pentru A Vedea Expoziția Aniversară A Artistului Plastic Lică Sainciuc. Utilizează Enunţu
Scrie Formulele Chimice Ale Subtantelor Care Contin Sodiu Si Calciu
46 3 Now Write Either A Brief Autobiography Or A Biography Of A Famous Person. Use At Least Three Time Expressions From Exercise 1. Think About: ⚫ Where You Or