RO Study
👤
Steliaiby1
Steliaiby1
28-01-2024
Matematică
a fost răspuns
1,2 va roog urgent !! dau coroana ms..
Răspuns :
Stefanboiu
Stefanboiu
29-01-2024
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
Iakabcristina2
Iakabcristina2
29-01-2024
Răspuns:
Ai răspuns atașat pe foaie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutatima Va Rog Mult!! Descrie Un Peisaj Din Memorie ,eventual,dupa O Excursie In Sinul Naturii,folosind Timpul Trecut.Utilizeaza Cit Mai Multe Epitete,compara
Mă Puteţi Ajuta , Vă Rog Câte De Repede Puteţi ! Ofer Multe Puncte !!! Vedeţi În Poză Despre Ce Este Vorba.
Alcatuieste Prop. In Care Prepozitiile DE PE Si DUPA Sa Insoteasca Subs. Cu Functie Sitactica De Complement Circumstantial De Timp
Am Nevoie De 2 Propozitii In Care Cuvintul "care" Sa Aiba Doua Sensuri Diferite. Va Rog Am Nevoie De Ajutor !!!
O Poezie Despre Pasare Micuta.....urgent
Ajutor. Riaz Se Gandeste La Un Numar ,el Pune In Jumatati Numarul Meu Si Apoi Se Adauga 17 ,raspunsul Este 23. La Ce Numar Sa Gandit Riaz?
Costructia Sub Forma De Turn , Inalta De 55 De Metri , Inceputa In Anul 1174 Si Inclinata Inca Din Epoca Ridicarii Sale,inclinare Care A Ajuns La Valoarea De 4
Alcatuieste Prop. In Care Prepozitiile DE PE Si DUPA Sa Insoteasca Subs. Cu Functie Sitactica De Complement Circumstantial De Timp
Cine Ma Poate Ajuta ? Masculii Speciei Umane Poseda In Celulele Somatice; A) 22perechi De Autozomi Si O Pereche De X Cromozomi B) 22perechi De Autorimi Zi O
Ce Inseamna Divergenta/divergente. Va Rog Raspundeti Repede