RO Study
👤
CrisSchool21
CrisSchool21
28-01-2024
Chimie
a fost răspuns
va rog frumos repede
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rearanjati Cuvintele Pentru A Forma Propozitii: class/teacher/never/is/for/maths/My/late Tennis/i/muchc/like/very/playng
Scrieti Sub Forma De Fractie Zecimala Urmatoarele Fractii Ordinare 13 Supra 12,29 Supra 11,32 Supra 13,3 Supra 7,1 Supra 12,5 Supra 18,7 Supra 30,20 Supra 18,10
Imagineaza-ti Ca Esti Intr-un Magazin Si Vrei Sa Cumperi Un Telefon,dar Nu Stii Ce Alegere Sa Faci.Redacteaza Un Dialog Cu Vanzatorul. Va Rog Ajutatima!!!!!!
Ajutatima Va Rog La Intrebarea Data Cum Ati Putea Sa Va Manifestati Solidaritatea Umana
Redacteaza O Compunere De 8-15 Randuri, O Scurta Naratiune In Care Sa Relatezi O Intamplare Imaginara Sau Reala , Petrecuta In Timpul Unei Zile De Vara .
Suma A Trei Numere Impare Consecutive Este 405 Care Sunt Numerele ?
Transforma Produsele De Doi Factori In Produse De Trei Factori : 100 *9 ; 112 * 6 ; 125 * 10 ; 104 * 3 ; * Pentru Fiecare Caz Scrie Cate 3 Solutii.
Va Rog Frumos Lamuriti-ma Si Pe Mine La O Intrebare ! Pronumele Personal In Cazul Nominativ Are Forma Accentuata & Neaccentuata ? Eu Am Inteles Ca Doar P.pe
Sa-mi Dati Si Mie Exemple De 5 Fractii Zecimale Periodice Simple Si 5 Fractii Periodice Mixte Si Sa Trsnsformam In Fractii Ordinare
Cu Cati Atomi De Oxigen Se Poate Uni Siliciul? Va Rog! Urgeeent!!!