RO Study
👤
Daniela8471
Daniela8471
28-01-2024
Arte
a fost răspuns
Va rog mult!!! Coronița!!!
Ex 1,2,3
Răspuns :
Costichera
Costichera
28-01-2024
F
A
A
sper că team ajutat !!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pt 8 M De Pânză Sau Plătit 104 RON Cât Costă O Jumătate De Metru?Fără Răspunsuri Nefolositoare Dau Coroană Primului Răspuns Corect
Trei Muncitori Pot Executa O Lucrare În 10 Zile.im Câte Zile Ar Putea Termina Se Executat Lucrarea 5 Muncitori Cu Aceeași Îndemânare
Cine Mă Poate Ajuta Și Pe Mine Cu Mijloacele Artistice Din Cartea Cititorul Din Peșteră.
Cel Mai Mic Numar Intrg Mai Mare Decat - (12 Supara Radical Din 3)
Buna Seara! Am Urmatoarea Problema Si Nu Stiu Sa O Rezolv Axa Numerelor Reale Conține Toate Numerele Negative Și Pozitive, Aranjate În Ordine Crescătoare De La
Va Rog Imi Puteti Explica Acest Exercitiu Pas Cu Pas: 4³⁴-(6•4¹³-2•2²⁶)=?Eu L-am Rezolvat Deja Insa Nu L-am Inteles
Rezolvă Problemele Prin Exercițiu Luna Moraru A Cumpărat 20 Kg De Cartofi La Prețul De 17lei Kilogramul Află Ce Rest E Se Cuvine Știind Că A Achitat Cumpărătura
10 B 8. Scrie, Pe Spaţiul Punctat Din Fața Verbului Din Prima Coloana, Litera Corespun- Zitoare Persoanei Și Numărului Din Coloana A Doua. A. Pers. I Singular B
2. O Carte Costà 36 De Lei. După O Reducere De 20%, Preful Cărții Va Fi: A) 7.2 Lei B) 28,8 Lei; C) 32 Lei; D) 34,2 Lei. DAU COROANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
De Ce După Un Accident Nuclear Apare Așa Numita Strălucire A Aerului?De Ce Se Distribuie Pastilele Cu Iod?De Ce Se Distribuie Pastilele Cu Iod?Care Sunt Efectel