RO Study
👤
Cacacac
Cacacac
27-01-2024
Limba română
a fost răspuns
cuvânt asemănător pentru cădeau, pitite
Răspuns :
Cosminacristina613
Cosminacristina613
27-01-2024
Răspuns:
alunecau ghemuit
Explicație:
sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna ! Precizeaza Functia Sintactica Si Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniate Din Fraza De Mai Jos: Catalina Flaminteanu,fotografa* Dedicata Mediului Te
Va Rog, Ajutati-ma Cu Problema Asta
Maria Citeste Jumatate Dintr-o Carte, Apoi Jumatate Din Paginile Ramase Si Observa Ca I-au Ramas 12 Pagini De Citit. Cate Pagini Are Cartea?
În Triunghiul ABC M(unghiului A)=90 ° , AB =șase Radical Din 2 Cm Și Tangenta (unghiului C )= Radical Din Doi . Să Se Determine : a) AC Și BC b) Aria Triunghiu
[tex] \text{Fie Functia }f:\mathbb{R}\rightarrow \mathbb{R},f(x)=\dfrac{(x+1)^3}{x^2-x+1} \\ \\ \text{Ecuatia Normalei La Graficul Functiei F In Punctul In Care
Vreau Și Eu Ideile Principale Din Legendele Olimpului Zeul : Zeus !!! CLASA A 7.A
Traduceți Propozițiile: Ieri Am Cumpărat Un Telefon Nou Din Craiova. Anul Trecut Am Vizitat Londra Cu Familia Mea. Noi Mergem La Munte In Fiecare An. Ai Fost Vr
Se Supun Esterificarii Un Acid Monocarboxilic A Cu Un Alcool Monohidroxilic B. Daca S-a Lucrat Cu Un Raport Molar A:B = 1:3 Si Cunoscand Conversia Acidului De 6
Enuntati Teorema 30-60-90.Masurile Unghiurilor BAC CBA SiACB Ale Unui Triunghi Sunt Respectiv Proportionale Cu Numerele 3,2si 1.Stiind Ca M Este Mijlocul Latur
Scrie O Compunere De 80 – 100 De Cuvinte În Care Să Prezinţi O Întâmplare Reală Sau Imaginară Petrecută În Vacanţa De Vară. În Compunerea Ta, Trebuie: – Să Rela