RO Study
👤
Prodanandrea8
Prodanandrea8
27-01-2024
Limba română
a fost răspuns
cum se scrie corect adule
Răspuns :
FloareaZorilor546
FloareaZorilor546
27-01-2024
Răspuns:
adu-le
sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Cel Mai Mic Nr. Natural Scris Cu 5 Cifre Cu Suma Cifrelor 13 ?
Va Rog Cine Ma Poate Ajuta !!! Cu Cat Costa Mai Mult 6 Perechi De Pantofi Fata De 6 Perechi De Sandale ,daca O Pereche De Sandale Este Mai Ieftina Cu 129 Lei fa
Ce Rol Are Versul ,, Copil Galagios " In Poezia Randuri Pentru Anul Nou De Ion Minulescu
Cum Se Determina Valoarea Modulului Vectorului AB+CD Intr-un Dreptunghi ABCD ?
Trebui Sa Alcatuiesc Un Text Cu Titlu '' IARNA" Cu Expresile Fulgi Pufosi,obrajii Ca Maci,inbracat In Straie Albe,bolta Cregilor Cu Flori Albe De Nea Si Alte Ex
CAre Este Regula De Baza A Planificarii Bugetului? Va Rog Ajutati -ma Tema Este Ptr. Maine dau 16 Puncte
Calculati:a) √2,89b)√24,01c)√1,3924d)√19,36e)√16,81f)√0,1156g)√1,2544h)√0,038416Va Rog, Nu Imi Scrieti Doar Rezultatele, Vreau Si Rezolvarea!
Buna Am Nevoie UrgentUn Text Argumentativ Despre "este Impresionanta Grija Parintilor Fata De Copii"
La O Librarie S-au Vandut Caiete De Matematica, Caiete De Dictando Si De Muzica , In Total 513 Bucati . Caietele De Matematica S-au Vadut De 3 Ori Mai Mult Deca
Sinonimul Contextual Al Adjectivului "exigenti" Este Indulgenti Este Adevarat Sau Fals ?