RO Study
👤
Eliotrizescu
Eliotrizescu
26-01-2024
Matematică
a fost răspuns
ajutor pls dau coroana
Răspuns :
Rosianurazvanandrei
Rosianurazvanandrei
26-01-2024
Explicație pas cu pas:
nu se vede imaginea sa scrii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
8 Radical Din Trei Plus 2 Radical Din 12 Minus Radical Din 27
Fie Functia F:r F(x)=(a+2)x+a a) Sa Se Determine Aapartine Lui R Astfel Incat Graficul Functei F Sa Contina Punctul P(4:3) b)Pentru A=-1, Sa Se Reprezinte Grafi
O Monoamina Alifatica Saturata Se Arde Complet Cu Oxigenul Din Aer(80% N2 Si 20% O2) Rezultand Un Amestec De Gaze(H2O In Stare De Vapori).Se Cere Sa Se Determin
Intersectia Graficului Functiei F:R, F(x)=-3x+1 Cu Axa Ordonatelor Este Punctul...
Un Tren In Forma De Dreptunghi Cu Lungimea Laturilor De 80hm, Respectiv 900dam A Fost Cultivat Cu Grâu. Daca Productia Medie De Grâu La Hectar A Fost De 4200kg,
Fie Functia F:R->R ,f(x)=-2x+8. Intersectia Graficului Functiei Cu Axa Absciselor Este Punctul B(...;...)
Cat Este Tg 215????????
AM O INTREBARE Stie Cineva Ce Fel De.chitara E ? Am Nevoie Exact Fiindca La O Aplicatie De Acordare Imi Trebuie Modelul
În Anul 2013, Profitul Anual Al Unei Firme A Fost De 100000 De Lei, Ceea Ce Reprezintă 4% Din Valoarea Veniturilor Anuale Ale Firmei. Determinați Valoarea Venit
Ilinca A Cumparat O Minge Care Valora 19 Lei.ea A Dat Vanzatoarei Doua Bacnote De 10 Lei Si A Primit Restul In Monede .Spune Numarul Posibil De Monede Si Valoar