RO Study
👤
Ale711141
Ale711141
26-01-2024
Limba română
a fost răspuns
O propozitie cu patriotic...
Răspuns :
Alinavalentinagindea
Alinavalentinagindea
26-01-2024
Răspuns:
Bunicul meu este un patriotic înnăscut.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Determine Ab Par,a Mai Mic Decat B,daca 40(a,b+b,a) Este Un Patrat Perfect Dau Coroana
Vă Rog!! Este Urgent Foarte Tare!!!! Rezolvați În R Ecuațiile: a) X²+2x+1=169 b) 4y²+4y+1=81 c) 5=z²+6z+9 d) 9t²+12t+4=25
Adauga La Diferenta Numerelor 177 Si 69 Rasturnatul Produsului Numerelor 7 Si 8
Suma A Trei Numere Este 101,2 . Determină Numerele , Știind Că Al Doilea Este Cu 0,4 Mai Mare Decât Jumătate Din Primul Si Ca Al Treilea Este Triplu Primului N
Din Numarul De Carti Pe Care Le Are Horia 13/100 Sunt Carti De Colorat Cu 15/100 Mai Multe Carti De Povesti Iar Restul Romane Afla Ca Fractie Cate Rimane Are Ho
Un Sfert Din Treimea Sumei De Bani Pe Care O Am Reprezinta 7lei Ce Suma De Bani Am
Trei Kilograme De Prune Si Doua Kilograme De Mere, Costa În Totala 16 Lei. Cat Plătește Maria Pentru 9 Kilograme De Prune Si 6 Kilograme De Mere? °E SUPER URGEN
Declina Pronumele Presonal ,,voi" In Propozitii Si Precizeaza Fct. Sintactica
Vă Rog Frumos Ajutațimă Și Pe Mine Cu Tema La MateExercițiile1,2CITIȚI CE V-AM ÎNCERCUIT SUS DE TOT
Daca Ar Fi Sa Te Adresezi Autorului Sau Scriitorului Tau Preferat Cu Ce Ar Fi Cel Mai Bine Sa Te Adresezi? (pronume Personal De Politete) Va Rog Daca Se Poate 4