Răspuns :
Răspuns:
Adult: Bună ziua! Ce faci astăzi?
Copil: Buna! Eu m-am jucat cu papusa mea, iar acum desenez cu creioanele mele colorate.
Adult: Sună distractiv! Ce desenezi?
Copil: Desenez un soare mare și flori colorate, iar sub ele, o casă mică.
Adult: Sună minunat! Ce visezi să devii când vei fi mare?
Copil: Îmi place să mă joc de-a doctorul, așa că cred că aș vrea să fiu doctor și să ajut oamenii să se simtă mai bine.
Adult: Ce frumos! Ai vreun personaj preferat din desenele animate sau cărți?
Copil: Da, îmi place Foxy din desenele cu pirați. El este foarte curajos și mereu găsește soluții.
Adult: Foarte tare! Știi, când eram mic, îmi plăcea și mie să mă joc de-a pirații. Ce altceva îți place să faci în timpul liber?
Copil: Îmi place să citesc cărți cu povești și să ascult muzică. Am și o melodie preferată.
Adult: Ce melodie îți place cel mai mult?
Copil: Melodia mea preferată este "Cântecul lui Luna" pentru că are versuri frumoase.
Adult: Sună ca o alegere minunată! Ești un copil foarte talentat. Ai vreo întrebare pentru mine?
Copil: Da! Cum era când erai mic? Ce jocuri îți plăcea să joci?
Adult: Când eram mic, îmi plăcea să mă joc cu mașinuțele și să construiesc turnuri cu cuburile. Aveam și eu o păpușă preferată pe care o luam peste tot cu mine.
Copil: Sună distractiv! Mă bucur că ne-am povestit unul altuia despre ce ne place.
Adult: Da, a fost o conversație minunată. Dacă ai nevoie de ajutor sau vrei să împărtășești mai multe, știu că suntem aici pentru tine.
Copil: Bună! Ce faci?
Eu: Hei! Sunt bine, mulțumesc! Tu cum te simți astăzi?
Copil: Sunt foarte fericit! Am fost la parc și am alergat prin iarbă.
Eu: Sună distractiv! Îmi place să alerg și să mă joc în aer liber. Ce alte jocuri îți plac?
Copil: Îmi place să mă joc cu mingea și să construiesc turnuri din cuburi.
Eu: Wow, ești foarte talentat! Ai vreo poveste interesantă pe care să mi-o povestești?
Copil: Da! Am văzut o pasăre colorată în parc astăzi. Era atât de frumoasă!
Eu: Ce minunat! Cum arăta pasărea? Avea culori strălucitoare?
Copil: Da, avea pene albastre, roșii și galbene. Era ca o pictură vie!
Eu: Sună absolut uimitor! Ai reușit să faci o fotografie cu pasărea?
Copil: Da, am reușit să o fotografiez și o să ți-o trimit. Vrei să o vezi?
Eu: Sigur, aș fi foarte încântat să văd fotografia! Mulțumesc că mi-ai împărtășit această experiență minunată.
Copil: Cu plăcere! Așteaptă puțin, o să-ți trimit fotografia acum.
Eu: Abia aștept să o văd! Să-mi spui când o trimiți.