RO Study
👤
Damianstoica85
Damianstoica85
24-01-2024
Matematică
a fost răspuns
la 1 si 2 trebuie MG si MA
Răspuns :
Mosuionut85ip
Mosuionut85ip
24-01-2024
nu știu scuze sunt doar a1a
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Peste 10 Ani Tatal Ar Avea O Varsta De Doua Ori Mai Mare Decat Fiul Sau. Cu 8 Ani In Urma Fiul Ar Fi Fost De 4 Ori Mai Mic Decat Tatal Sau. Care Este Varsta Tat
Intru La 12 .Am Nevoie Foarte Rapid sa Imi Argumentati Textul: Cursele De Cai sunt Una Din Întecerile Sportive Cele Mai Vechi Organizate De Om. Pentru Aceste În
Cati Ani Au Acum Parinti Cristinei, Daca Peste 6 Ani Tatal Sau va Implini 42 De Ani ,iar Mama 39 De Ani ?
Cand Spune Omul:'Da Doamne Sa Fie Rau'?
Hei! Am Nevoie Repede De Un Text De Exprimare A Opiniei Pentru Nuvela ''Doua Loturi'' De I. L. Caragiale. Planul Textului Este Alcatuit Din: Introducere ( In Op
1. Subiectul Inclus Si Subinteles Se Numesc _____2. Verbul Prin Care Se Exprima Predicatul Verbal Se Acorda In ____ Si ____ Cu Partea De Vorbire Prin Care Se Ex
Daca Pretul Unui Calculator In Valoare De 1800 Lei Se Reduce Cu 10%,atunci El Devine Egal Cu...lei
Dintrun Grup De Copi Fetele Reprezinta Jumatate. Daca Ar Mai Veni 3 Fete Nr Lor Ar Fi Egal Cu Cel Mai Mic Nr De Doua Cifre impar. Care Fete Si Baieti Sunt
O Persoana A Depus La Banca O Suma De Bani.Dupa Un An ,a Scos Toti Banii,adica 324 De Lei .Ce Suma A Depus Persoana Daca Dobanda Banci Este De 8% ?
Perechile (x,y) E IR X IR Pentru Care (x+2)la A 2 + (y La A 2-a - 5 La A 2-a ) =o Sunt......