👤

Scrie, în minimum 150 de cuvinte, o pagină de jurnal în care să-ți exprimi emoțiile, trăirile, cu ocazia participării la o lansare de carte a autorului tău preferat. În compunerea ta vei integra o secvență narativă, una descriptivă și una argumentativă. Data redactării jurnalului este 21 februarie 2024.Repedeee!

Răspuns :

Răspuns:

Dragă jurnalule ,astăzi 21 februarie 2024 s-a lansat o noua carte a autorului meu preferat.

Debea aștept sa o cumpăr și sa o citesc,cred ca este o carte foarte interesanta ,mai ales ca este făcută de autorul meu preferat.

Fiind autorul meu preferat ,am putut sa particip la lansarea unei noi carte de a lui. Mă simt foarte bine și am destul de multe emoții deoarece este prima data când am ocazia sa stau față în față cu autorul preferat

Am o stare foarte bună și plăcută, sunt foarte entuziasmata prin simplul fapt ca ma întâlnesc cu autorul meu preferat ,și ma simt foarte bine.

Din punctul meu de vedere ,eu cred ca toți copii ar trebui sa aibă un autor preferat,cărțile ne ajuta sa învățăm lucruri noi și sa aflam informații noi,bineînțeles pentru copii mari sunt anumite cărți iar pentru cei mici alte cărți de copii mici cu povesti.

Eu indemn toți copii sa citească și sa își mărească biblioteca. Îmi iubesc autorul.

Explicație:

SPER CA ESTE BINE (SUCCES)