RO Study
👤
Evabelii568
Evabelii568
20-01-2024
Matematică
a fost răspuns
ajutaţi vă rog e urgent!!
Răspuns :
Iakabcristina2
Iakabcristina2
20-01-2024
Răspuns:
Ai răspuns atașat pe foaie.
Answer Link
Oliviaturqoise
Oliviaturqoise
20-01-2024
Explicație pas cu pas:
la pct a)
imediat si celelalte
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutor!! URGENT !! DAU COROANA!! ZICETI-MI LA FAUST CE ELEMENTE DE CLASIC AVEM. VA ROG MULT
Gaseste Cam Cel Mai Mare Nr Natural De 2 Cifre
Salutari! Am Urmatoarea Problema: Lim Din X⇒∞ Din [tex]\frac{x^{2} +2x+1 }{x} [/tex] Care Devine Lim Din X⇒∞ Din 2x+2, Mai Departe Si De Ce :D
Buna . Va Rog Sa Imi Scrieti Un Text De Vreo 3-4 Randuri , In Limba Franceza , Despre OriceVa Rog Sa Scrieti Si Traducerea In Romana.dau Coroana + Puncte
Buna! Cum S-a Format Cuvantul "luminoasa"?
Care Sunt Motivele Literare Din "Alt Cantec" De Adrian Maniu ? eu Al Luat Sufletul Gandul Si Viata.
Primul Ex. 119: Aduna Predecesorul Numarului 213 Cu Succesorul Său 120. Afla Cate Numere Naturale Pare Exista, Mai Mari Ca 100 Si Mai Mici Ca 250. Si Numerele(v
4)(x+3y)²+(x-3y)(x+3y);(4x-3)²+5x(-3);(1+x)²+(3+x)²;(x²+y)²-(x²y)²5)(x+4)²-(x-2)²-2x²;(2x-3)²-(3x+5)²+(2x+5)²+(2x-5);(x+5)²-(x-2)(x+2)+2(x+1)²;(3+4x)²+4(x-2)²-(
Realizeaza O Compunere Despre Un Orasel De Pe Marte Locuit De Omuleti Verzi dau Coroana!
Ajutor Limba Rusa! Am În Partea Stângă A Tabelului Din Imagine Niste Cuvinte Rusești! În Mijloc Am Traducerea Lor Iar În Dreapta Traducerea Mea , Mai Pe Înțele