RO Study
👤
Stefaniaoprea
Stefaniaoprea
17-09-2015
Matematică
a fost răspuns
|9x + 45| = |3x + 15|
Vă roog!
Răspuns :
Vasica12
Vasica12
17-09-2015
9x-3x=15-45 6x=-30 X=-30pe6=-5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Gaz Continut Intr Un Vas Cu V=6l La T1=27°C Si Presiunea 2atm ,este Incalzit Pana La T2=400°K. Calculatia )p2=? B)Qv=?c) Lucru Mecanic D) Variatia Energiei I
3 Completează Enunțurile, Folosind Cuvintele Din Text A) Atenţia Şi Agerimea Sunt Bunii Voştri B) Tentacule Hrăpăreţe O Înconjurară Şi..... C) Căluții Tremurau
29. Determinați Cifra X Astfel Încât Să Fie Adevărat Enunțul: A) 13x: 5; C) 3x2x: 2; B) 5|225x;
Grupați Vă În Câte Cinci Echipe De Câte Cinci Șase Elevi Stabiliți În Funcție De Talentul Și De Priceperea Voastră Ce Rol Va Avea Fiecare Membru Al Echipei Coor
Raportul A Două Numere Este A) Aflați Suma Acestor Numere, Stiind Că Numărul Mai Mic Este 6; B) Aflați Produsul Acestor Numere, Stiind Că Numărul Mai Mare Este
Bună Seara! Am Aceasta Temă La Logica Si Nu Ma Descurc Prea Bine,nu Am Înțeles Lectia.Va Rog, Ma Puteti Ajuta Cu Rezolvarea Si Cu Cateva Explicatii Pentru A Înț
Fen 2 Am He Am Colorat Pentru Tine Câteva Cuvinte În Textul Următor: S-a Mâhnit Veverita Rita, Dar S-a Şi Mâniat. S-a Pus La Pândă, Să Prindă Pe Hot. Ea Nu Ştia
Recooiez Les Phrases Dans Votre Cahier Et Conjuguez Les Verbes Au Présent De L'indicatif , À L'impératifou Au Passé Composé
Va Roggg 7 B,c 8 B 10 B, Va Roggg Repedee Ca Am Pe Mâinee Dau 40 De Puncte Și Coroanaaa
19. Aflati Numerele Naturale Mai Mari Decât 200 Şi Mai Mici Decât 500 Care Împărţite 12 Şi 15 Dau Restul 2. 20. Determinati Cel Mai Mic Şi Cel Mai Mare Număr Na