RO Study
👤
Alex8148
Alex8148
19-01-2024
Matematică
a fost răspuns
Va rog dau coroana.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Deseneaza Un Dreptunghi Care Are: A.lungimea De 4 Cm Si Latimea Cat Jumatete Din Lungime. B.latimea De 2 Cm Si Lungimea De 3 Ori Mai Mare. Calculeaza Perimet
Realizati O Cmpunere De 10-13 Randuri In Care Sa Ralinzati Portretul Unei Persoane Dragi!!!!!!!! Va Rog Repedeeeeee !!!!!!!!
Traduceți Vă Rog(fără Google Translate)Finally, The Survey That The Majority Of Young People Enjoyed Being With Their Friends , Not Only In Their Homes But Also
Impartiti Numarul 268 In Parti Invers Proportionale Cu Numerele 3,8,10
As Dori Ajutor Si Eu Cu Un Exercițiu De Clasa A 9-a : " Fie F:R -> R , F Monotona Astfel Încât (f • F • F • ... • F) (x) De 2018 Ori = X^5 . " (Compunere D
Buna Am Si Eu Nevoie De Ajutor La Acest Exerxitiu.. Calculati X, X La 2 Si X La 3, In Fiecare Din Cazurile: a)x=17,3-8,9 b)x=4 Ori 3,6-3 Ori 2,8 c)x=2,31=0,01 d
Desenează Un Pătrat Cu Perimetrul De 16 Cm. Cu Cât Trebuie Să Mărim Doua Dintre Laturile Pătratului Pentru A Obține Un Dreptunghi Cu Perimetrul De: A) 22cm B)
Completati Dialogul De Mai Jos,astfel Incit Vinzatorul Sa-l Convinga Pe Cumparator In Legatura Cu Achizitionarea Unui Obiect: Cumparatorul:-Buna Ziua!Vreau Sa C
Se Poate Schimba Starea De Incalzire A Unui Corp Daca El Nu Interactioneaza Cu Un Alt Corp?
Cand Se Folosesc : To, In Order To, So As To, So That ????????!! VA ROG EXPLICATI-MI NU AM INTELES LECTIA