RO Study
👤
Cadmielvid35
Cadmielvid35
18-01-2024
Limba română
a fost răspuns
Repedeeee va rog
Dau coroană
Răspuns :
Delutza1234
Delutza1234
18-01-2024
a) o acțiune trecută
Succes !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau Coronitza Si 20 De Puncte!!!! Completati Versurile Dar Sa Aiba Rima Si Sa Fie Adjectiv Ei Cu Mare ................. I-au Dat Aur,smirna Si Tamiie
Alcătuiți Enunțuri Cu Următoarele Grupuri De Cuvinte : C-am Observat, Vreme Cam Rece, Cer Cam Înnorat, Cam Grăbit, Cam Mare, C-am Întârziat.
Nu Exista Zile Din Copilaria Noastra Pe Care Sa Le Fi Trait Mai Din Plin Ca Zilele Pe Care Le Petrecem Citind O Carte Preferata.....scrie 3 Argumete On Baza Afi
1. Mihai Si Dan 78 De Actipilduri Impreuna . Mihai Are 16 Actipilduri Mai Putine Fata De Dan .Cate Actipilduri Are Fiecare Baiat. 2. Intr.o Livada Sau Plantat
Ofer 30 Puncte....repede Open The Brackets Using Either The Perfect Or The Perfect Continouos Tenses. 1. I (see)....that Movie Four Time. 2. She (work)....for T
Descriere Un Tigru In Engleza
Va Rog Frumos Sa Completati Textul Cu Formele Neaccentuate Potrivite Ale Pronumelui Personal. scumpa Mea Bunica Mama ...........a Luat Bilete Pentru Vineri Sear
Cat Face ( 14 Pe 2 - 1)-(4pe 4 +5) =?????
O Agentie Imobiliara A Vandut 128 Apartamente Lunar Timp De 5luni, Iar In Restul Anului Cate 48 Apt Lunar. Stiind Ca S-au Vandut Apt Cu 2 Si Cu 4 Camere, Iar Ce
E(x)=x Supra X+1 - X+1 Supra X - 1 Supra X (x+1)