RO Study
👤
Irinagabriela54
Irinagabriela54
17-01-2024
Engleza
a fost răspuns
am nevoie de acest exercitiu
Răspuns :
Teogabrielstefanescu
Teogabrielstefanescu
17-01-2024
Răspuns:
1.sa nu ai incredere in nimeni niciodata,decat in dumnezeu
2.sa ai incredere in tine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numesc/Printre Ierburi Mă Pitesc. 1. Pitpalac Mă Mai 2. Lungi Îmi Sunt Picioarele/Să Pot Face Salturile. 3. Ca Un Brad Mai Mic/Pe Piscuri Mă Ridic. 4. Îmi Place
Look At The Picture And Complete The Sentences. 1. There Is___ 2. There Are___ 3. There Is___ 4. There Is___ 5. There Are___
10. În Diagrama Cu Bare Orizontale Din Figura Următoare Este Ilustrată Repartiţia Notelor Obținute De Elevii Unei Clase La Testul De Evaluare Iniţială. A) Calcu
Sinteza Unei Proteine Este Determinată De Un Segment De ADN Bicatenar, Format Din 2400 Nucleotide. Stabiliti: a) Nr Nucleotidelor Cu Adeninä, Stind Ca 30% Conti
Vă Rog Mult 5 Si Cele Două Probleme
4, 4. Arătaţi Că Dacă Un Numar Natural Este Divizibil Cu 9 Atunci El Este Divizibil Şi Cu 3.
5.2 Care Este Masa Corpului Pus Suplimentar Deasupra Dacă Forța Necesară Pentru Menţinerea Mişcării Uniforme A Foii Este 4,0 N? (Indicație: Forța De Frecare Est
Alcătuiește Un Text Despre Iarna Este Anotimpul Copilului
Transcrie Din Text Sa I Formulează Ideea Principală Pentru Fiecare Dintre Cele Trei Strofe
Redactează Un Text De Aproximativ O Pagină, În Care Să Introduci Următorii Termeni: Constituție, Pluralism Politic, Separarea Puterilor În Stat, Autoritatea Leg