RO Study
👤
Popanca914
Popanca914
16-01-2024
Engleza
a fost răspuns
PLSSS DAU COROANA JUUUR
Răspuns :
Fainartmaria
Fainartmaria
16-01-2024
Răspuns:
.
...,.................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor Ajutați-mă Exercițiul 1 I-l Am Nevoie De El Pana Mâine Va Rog Vaaaa Rogggg Ajutați-mă
Cine Se Pricepe La Limba Franceza Il Rog Sa Ma Ajute La Exercitiul 11 Din Imagine, Am Nevoie De Raspuns Urgent. Vă Rog Frumos.
Alcatuiti Enunturi: devreme/de Vreme niciodata/nici O Data cuminte/cu Minte solitar solidar temporar temporal literar literal
Afla Numerele Necunoscute 62+x=71
A={x | X€R; -2≤x-1≤3}; A=...
Se Considera Schema De Reactii: C4H10 ----(t <650 Grade Celsius) --->CH4 +A . A+HCl-----> B. A+ Cl2---->C. Se Cere : a) Scrie Ecuatiile Reactiilo
Peste 6 Ani Suma Varstelor Lui Alin,Mario Si George Va Fi 62 De Ani .Acum Varsta Lui Alin Este O Treime Din Varsa Lui George , Iar Mario Are Cu Un An Mai Putin
E Urgent. Exlicati-mi Si Mie ,, L' Article Partitif" In Franceza Dar Si In Romana, E Urgent , Dau Coroana !!
Buna Am Nevoie Urgent De 10 Probleme La Fizica 5 Cu DENSITATE 5 Cu VITEZA de Clasa 6 Dau 99 De Puncte + Coronita + Multumesc
La O Serbare Sau Impartit Copiilor 87 Baloane. Fiecare Copil A Primit Cate 4 Baloane Si Au Rămas 3 . Câți Copii Au Primit Baloane?