RO Study
👤
Radubabes
Radubabes
16-01-2024
Matematică
a fost răspuns
1+1=?
va rog nu stiu
Răspuns :
Chauciuc870
Chauciuc870
16-01-2024
Răspuns:
1+1=2
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Text Argumentativ Despre "Importanta Calatoriilor In Formarea Personalitati Tinerilor" Puteti Sa Imi Da-ti Si Mie, Dar In Afara De Cel Care Este Pe Site?
Construiti 2 Enunturi In Care Un Pronume Nehotarat Si Un Pron Posesiv Sa Indeplineasca Functia Sinctactica De Atribut Pronominal .Construiti Apoi Alte Doua
Daca Masa Pamantului Dintr-un Giveci este m=259g iar Distanta Sa Medie Este 2g Cm
Solutia Reala A Ecuatiei 2x-1=minus 7 Este Egala Cu........?
Valoarea Morfologica A Cuvintelor subliniate :1. Deasupra Localului Unde Fusese Zidul din Spatele Cetatii. 2. In Fata Ochilor Celor Doi Ciresari.3. Alaturi De
O Scurta Compunere In Care Sa Descrieti Un Peisaj Din Natura, Folosind Interjectii Onomatopeice
Alcatuieste Enunturi In Care Cuvantul: O Sa Aiba Urmatoarele Valori Morfologice a.numeral Cardinalb.pronume Personal (forma Neaccentuata)c.interjectie
Daca A+b=√2 Si A-b=-√2 Supra 2, Calculati A²-b²+2.
Pretul Unui Calculator S-a Marit Cu 20%,Dupa Un Timp,noul Pret S-a Micsorat Cu 20%.Dupa Aceste Modificari,calculatorul Costa 960 Lei Care Este Pretul Initial Al
Ștefan A Calculat Că,pentru A Reuși Să Citească O Carte În Vacanță,trebuie Să Citeasca Zilnic 50 De Pagini.Ștefan A Citit Zilnic Cu 20 De Pagini Mai Mult Și,ast