RO Study
👤
Armanumihaela864
Armanumihaela864
15-01-2024
Matematică
a fost răspuns
Cine ma poate ajuta ?
Răspuns :
UwuGurl
UwuGurl
15-01-2024
1. Fals
2.Adevarat
3.Fals
4.Fals
Nu stiu daca e corect! Verifica pe calculator
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cv Pentru Director Promovareva Rog Imi trebuie Urgent
LA SCOALA SAU ADUS 81 DE SCAUNE SI BANCI NUMARUL SCAUNELOR FIIND CU 29 MAI MIC DECAT AL BANCILOR. CATE SCAUNE SAU ADUS ?
Un Vapor Se Deplaseaza D1=7 Km Spre Est , Apoi In Continuare D2=3√2 Km Spre Nord-vest . Care Este Deplasarea Rezultanta ?
Explica Folosirea Cratimei Intr-un Si-si(misca)si-n Urma-lesa-ica-ntr-un Ici-colo
Dupa Ce A Parcurs 1supra5 Din Drum ,un Calator A Constatat Ca Mai Are 22,5km Pana La Jumatatea Drumului . Care Este Lungimea Drumului Si Cat Mai Are De Parc
Cine Imi Poate Da Si Mie Acel Fragment Din ,,CEA DINTAI DURERE '' In Care Garleanu Descrie Asfintitul ? Va Rog !! Este Foarte Urgent
Carei Cel Mai Mare Nr.par Format Din 3 Cifre Diferite?
Ma Ajutati Va Rog?De Ce Este Importata Zapezii Pentru Pamant Si Plante Viata Plantelor Si A Animalelor.Si Sa Mai Compun Un Text Cu Informatiile Acestea.
Niste Idei Cum As Face Comp. Sfarsitul Ierni Inceputul PrimaverIn Ce Context Pot Folosi Frazele :ostiri De Norilunca-n Sarbatoarefuga Crivatului se Rotesc Linis
Matei A Cheltuit Sambata Dupa Amiaza Doua Cincimi Din Suma Pe Care O Avea Dimineatza.Duminica,dupa Ce A Mai Cheltuit Inca 13 Lei,Matei Mai Are 8 Lei Din Suma In