👤

Imagineaza-ti ca participi, alaturi de colegi si de profesorul tau preferat, la o activitate extrascolara. Scrie o pagina de jurnal, de minimum 150 de cuvinte, in care sa relatezi o experienta petrecuta in timpul activitatii, incluzand o secventa descriptiva, de minimum 30 de cuvinte, si o secventa narativa.

Răspuns :

Dragă baddie,

Astăzi am avut parte de o experiență extraordinară în timpul activității extrascolare la care am participat alături de colegii mei și de profesorul meu preferat. Am vrut să îți povestesc despre această aventură minunată în jurnalul meu.

Am început activitatea într-o dimineață însorită, plină de entuziasm și energie. Destinația noastră era o excursie într-o rezervație naturală din apropiere. Pe măsură ce ne apropiam, am fost întâmpinați de o priveliște uimitoare. În fața noastră se întindea o pădure luxuriantă, cu copaci înalți și verzi, care se unduiau ușor în bătaia vântului. Razele soarelui se strecurau printre crengi, creând jocuri de lumină și umbre fascinante.

Ne-am plimbat pe un drum îngust, înconjurat de vegetație sălbatică și floră diversă. Aerul era proaspăt și parfumat, iar cântecul păsărilor ne însoțea în fiecare pas. Am avut ocazia să observăm plante rare și să învățăm despre ecosistemul fragil al locului.

În timpul activității, am avut parte și de o secvență narativă palpitantă. În timp ce exploram împrejurimile, am descoperit o cărare ascunsă care ne-a condus către un mic lac cristalin. Acolo, am fost martorii unei scene spectaculoase. Un grup de rațe sălbatice își făcea apariția, înotând grațios pe suprafața apei. Erau atât de aproape de noi, încât puteam observa cu atenție penajul lor colorat și mișcările delicate ale picioarelor lor palmate.

În final, am înche