👤

ti sa intamplat sa fii criticat de prieteni,chiar daca tu erai multumit de munca,ta?descrie situatia.cum ai rezolvat cnflictul cum teai simtit la final​

Răspuns :

Răspuns:

Da, este posibil să fiu criticat de prieteni chiar dacă eram mulțumit de munca mea. În astfel de situații, este important să abordezi critica cu deschidere și să încerci să înțelegi perspectivele lor.

Într-o astfel de situație, am fost criticat pentru un proiect artistic pe care îl realizasem și de care eram mândru. Critica a venit sub forma unor sugestii de îmbunătățire și a fost exprimată într-un mod constructiv. Inițial, am simțit o reacție defensivă, dar apoi am realizat că aceasta poate aduce îmbunătățiri reale proiectului meu.

Am ales să discut deschis cu prietenii mei, exprimându-le recunoștința pentru feedback și explicându-le motivațiile din spatele alegerilor mele. Am colaborat cu ei pentru a găsi soluții care să satisfacă ambele părți. În cele din urmă, proiectul a beneficiat de pe urma colaborării și a devenit mai bun decât inițial.

La final, m-am simțit învățat și apreciat. Înțelegerea că prietenii mei au avut intenții constructive și că am reușit să depășim diferențele pentru a realiza ceva mai bun a consolidat legătura noastră. Este important să privim critica nu doar ca pe o evaluare negativă, ci și ca pe o oportunitate de creștere și îmbunătățire.